Gazete Vatan Logo
Futbol Sivasspor, N'Dinga'nın peşinde

Sivasspor, N'Dinga'nın peşinde

Bir süredir transferde suskun kalan Sivasspor’un peşinde olduğu isim ortaya çıktı!

Sivasspor, N'Dinga'nın peşinde

Elazığspor’dan Hakan Bilgiç’i kadrosuna katıp transferde henüz başka birini almayan Sivasspor’un bir süredir takıma kazandırmak istediği isim ortaya çıktı.

Kırmızı-Beyazlılar, Lokomotiv Moskova’da forma giyen Delvin N’Dinga’nın peşine düştü. Geçen sezon yalnızca 9 kez forma şans bulabilen oyuncuyla Rus ekibi yollarını ayırmayı planlıyor. Kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcudan bonservis beklentisi de olmadığı bildirildi. Ancak Moskova temsilcisine 3.5 milyon Euro bedelle transfer olan Kongolu orta saha, ayrılmaya sıcak bakmıyor. Sivasspor tarafından iki kez kapısı çalınan oyuncunun ikna edilmesi zor gözüküyor.

Son teklif yapılacak

Fakat teknik direktör Samet Aybaba yönetimde bu oyuncunun bu futbolcunun mutlaka alınmasını istiyor. Menacerler aracılığıyla yükseltilmiş bir teklif daha yapmaya hazırlanan Sivasspor, yine olumsuz yanıt alırsa bu kez alternatif isimler için çalışmalar başlayacak. Kariyerinde Monaco, Olimpiakos ve Auxerre formaları da giyen N’Dinga, bu sezonu 1 asistle tamamladı.

Haberin Devamı

(Fanatik)