Gazete Vatan Logo
Futbol Sigorta karşılayamaz

Sigorta karşılayamaz

VATAN’a konuşan F.Bahçe Acıbadem’in yıldızları, Vakıfbank’a başarılar diledi!

Sigorta karşılayamaz

Ali Koç, arkadaşımız Murat Yücekök’e konuştu.

KOÇ: Şampiyon olmamız gerek...

F.BAHÇE Asbaşkanı Ali Koç da şampiyonluğa inanıyor. Voleybola ayrıca bir sevgisi olup olmadığını sorduğumuz Koç, “Ben F.Bahçe’yi seviyorum. F.Bahçe’ye aşığım” dedi ve final-four’u şöyle değerlendirdi:

“GEÇEN sene 2. olduk. Bu sene daha başarılı olabilmemiz için şampiyon olmamız gerek. Dörtlü finallere hazırız. Teknik ekip, oyuncular, F.Bahçe ve Acıbadem tarafı; herkes bu organizasyona kilitlendi.

FİNAL-FOUR’A evsahipliği yapmamız, ülkemiz için çok önemli. Bu sayede voleybola olan ilgi artıyor. Kadın basketbolda da malum olaylar yaşanmasaydı, Avrupa Ligi’nde biz final-four’a kalacağımıza inanıyorduk. Orada da evsahipliği başvurusu yapacaktık.”

Sokolova Türkiye’de ilk defa final oynayacağını belirterek, “Burası evim gibi. Herkes ailem gibi. İyi oynayıp kazanmak istiyorum. Seyirciden destek bekliyoruz. Onlar ne kadar destek verirse biz o kadar iyi oynuyoruz” dedi.

SİGORTA KARŞILAYAMAZ

Sokolova: “Çok iyi hazırlandık, finale çıkan taraf biz olacağız.”

Ergül: “Tedbirlerimizi aldık, çekinilecek bir durum yok.”

Songül: “Vakıfbank iyi ama defansımızla yıldıracağız.”

VOLEYBOLDA geçen sene kılpayıyla kaybettiği Şampiyonlar Ligi final-four’una bu kez evsahipliği yapacak olan F.Bahçe Acıbadem, kupaya kilitlendi. Sarı-lacivertilerin Rus yıldızı Luibov Sokolova ve orta oyuncuları Ergül Avcı ile Songül Dikmen’e bu kez ne yapacaklarını, avantajlarını ve en önemlisi yarı finaldeki rakipleri Vakıfbank Güneş Sigorta TT’yi sorduk.. İşte yanıtları:

SOKOLOVA: “Vakıfbank çok iyi bir takım. Onlara karşı bazen kazandık bazen kaybettik. Birlikte çok iyi oynuyorlar. Nikoliç, Poljak ve Glinka çekindiğim oyuncular. Ama nasıl oynayacaklarını biliyoruz. Bu kez çok iyi hazırlandık ve bu maçı kazanmamız lazım. Umarım finale çıkan biz olacağız.

‘FARKIMIZ HIRSIMIZ’

AYNI anda 5 yabancı oyuncunun oynaması sorun yaratmaz. Çünkü çok fazla pratik yapıyoruz. Beraber antremana çıkıyoruz. Bence hazırız ve birlikte çok iyi oynuyoruz. Elimizden geleni yapacağız.”

ERGÜL: “Bu kez başarılı olacağız. Vakıfbank’a başarılar diliyorum. Dersimizi çok iyi çalıştık. Tedbirleri aldık. Çekinilecek bir durum yok. Bizi diğer takımlardan ayıran özellik hırsımız. Kazanırsak Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ilk takım olacağız. Bu şimdilik baskı yaratsa da sonradan motivasyona dönecek.”

SONGÜL: “Vakıfbank’la bu sezon 4 defa karşılaştık, yalnızca 1 defa kaybettik. Hiçbir zaman maçı bırakmıyorlar. Defansta her topu çıkarıyorlar, bu da bizi biraz tedirgin ediyor.

FAKAT bence biz daha kaliteliyiz. Bu sefer daha iyi defans yapıp onları yıldıracağız. Top havaya çıktığı an elbet bir oyuncumuz zıplayıp bitiriyor. Üzerimizde baskı var ama evimizde şampiyon olmak istiyoruz.”

Haberin Devamı