Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı!

Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı!

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Servet Çetin, kırmızı-beyazlılara veda etti.

Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı!

Sivasspor'da Rıza Çalımbay sonrası göreve getirilen Servet Çetin, sezon başında anlaştığı kırmızı-beyazlılardan ayrıldı. Sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşan Servet Çetin, Sivasspor'la karşılıklı anlaşarak bu kararı aldıklarını belirtti.

Servet Çetin veda mesajında şu ifadeleri kullandı: "6 ay önce teknik direktörlük görevine getiril- diğim Sivasspor'da, yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sivasspor benim için her zaman çok özel bir kulüp oldu ve geçirdiğim süre boyunca yaşadığım anılar unutulmazdı. Burada çalışmaktan büyük gurur duydum. Futbolcu, yardımcı antrenör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığım Sivasspor'da her dönem çok mutlu oldum ve elimden gelenin en iyisini vererek Sivasspor'a hizmet etmeye çalıştım. Futbolculuk döneminde para kazandırarak ayrıldım.

Yardımcı antrenör ve teknik direktörlük dönemimde bilgi ve birikimimi yansıtarak büyük emekler verdim. Gelinen süreçte yolların ayrılması her iki taraf için de daha uygun olacağı düşüncesiyle bugün itibari ile çok sevdiğim görevimi bırakmış bulunmaktayım. Yönetim kuruluna, oyuncu arkadaşlarıma, teknik ekibime ve kulüp çalışanlarına birlikte çalıştığımız süre boyunca gösterdikleri özveri, gayret ve uyum için teşekkür ediyorum. Ligde geride kalan maçlarda Sivasspor'a yürekten başarılar diliyorum."

Haberin Devamı


Sivasspor Kulübü, Servet Çetin'in ayrılığı sonrası bir veda mesajı yayımladı. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu başında teknik direktörlük görevine getirilen değerli hocamız Servet Çetin ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. 1 sezon futbolcu, 4 sezon yardımcı antrenör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığı Sivasspor’da büyük hizmetlere imza atan Servet Çetin, kişiliği ile herkesin büyük sevgisini ve saygısını kazanarak kulübümüzde önemli izler bırakmıştır. EMS Yapı Sivasspor çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Servet Çetin’e teşekkür ediyor; bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Haberin Devamı

42 yaşındaki teknik direktörün öğrencileri bu sezon Süper Lig'de 17 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. Servet Çetin, Türkiye Kupası'nda çıktığı 2 müsabakadan ise galip ayrıldı.