Gazete Vatan Logo
Galatasaray Şampiyonluğu çok istiyoruz!

Şampiyonluğu çok istiyoruz!

Sofiane Feghouli sezon sonunda yarışı kazanacaklarını söyledi:

Şampiyonluğu çok istiyoruz!

“Süper Lig’de yarış oldukça çekişmeli geçecektir. Bizim ise rakiplerimizden çok kendimizin ne yapacağına odaklanmamız gerekiyor. Bu şekilde devam edersek, inşallah sezon sonunda şampiyonluğa biz ulaşacağız.”

HÜCUMDA sarı-kırmızılıların en etkili silahlarından biri Sofiane Feghouli... Süper Lig’de 5 gol atıp 4 kez de asist yapan Cezayirli oyuncu 15 karşılaşmada 9 gole doğrudan katkı yaptı.

FATİH Terim’in de en güvendiği isimlerden biri haline gelen Feghouli, dün Florya’da basın mensuplarının karşısındaydı. Her takımın şampiyonluk için daha da fazla efor sarf edeceği dönemin yaklaştığını belirten Feghouli, “Şampiyonluk yarışının son haftalara kadar süreceğini düşünüyorum.

BU yarış çekişmeli geçecek. Bizim rakiplerimizden çok kendimizin ne yapacağına odaklanmamız gerekiyor. Bu şekilde devam edersek, inşallah sezon sonunda şampiyonluğa biz ulaşacağız.

SON olarak Antalyaspor maçını kazandık ve şimdi önümüzde Kasımpaşa mücadelesi var. Ona da aynı şekilde hazırlanıp, motivasyonumuzu yüksek tutup, kazanmak istiyoruz.

Haberin Devamı

‘MEVKİ ÖNEMSİZ’

Belhanda’nın kırmızı kart gördüğü pozisyonunda kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Maçın sonuydu ve yorgundu. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Onun yerinde oynamak sorun değil. Önemli olan mevki değil, topla buluşmak ve oynamak. Arkadaşlarıma yardım etmeyi ve takım halinde oynamayı seviyorum” ifadelerini kullandı.