Gazete Vatan Logo
Futbol Şampiyon olmak zorundayız

Şampiyon olmak zorundayız

Nonda, dünkü moral yemeğinde takıma yaptığı duygulu konuşmayla çıkış yolunu gösterdi

F.BAHÇE yenilgisinin etkilerinden kurtulmaya çalışan G.Saray’da futbolcular dün moral yemeğinde bir araya geldi. Sabah idmanın ardından kapattıkları Florya’daki Senso Sesto Restoran’da soluğu alan sarı-kırmızılılarda 4 oyuncu konuşma gerçekleştirip, durum değerlendirmesi yaptı. Takımın ağabeylerinden Ayhan Akman ve Emre Aşık’ın yanı sıra kaptan Arda Turan ve golcü futbolcu Shabani Nonda, yemekte söz aldılar.

ARDA: 7’DE 7 YAPALIM

ARDA yaptığı konuşmada “İlk yarı sonuna kadar bütün maçlarımızı kazanıp, 7’de 7 yapalım. Sezon sonunda da şampiyon olalım. Daha sonra çıkar eleştirilere yanıtımızı veririz” diyerek reçeteyi ortaya koydu.

ANCAK günün en önemli açıklamaları Nonda’ya aitti. Tüm futbolcuların tüylerini ürperten sözler sarfeden Kongolu’nun “Sezon başında bu takımda şampiyon olmak için kaldım. Bu şampiyonluk için elimden geleni yapacağım. Bunun için söz veriyorum. Siz de bu konuda söz verin. Kariyerim boyunca çok takımda forma giydim. Ama G.Saray gibi büyük bir takımda şampiyonluğa oynamak bambaşka bir şey. Bunun tadını birlikte çıkartalım.

GEÇEN sezon bize ders olmalı. Unutmayın, aldığımız kötü derece sonrası yaz burnumuzdan geldi. Bunu düzeltmek için elimizde fırsat var. F.Bahçe’den aldığımız yenilgi, bu sezonki son mağlubiyetimiz olsun. Yarından itibaren taraftarımızın istediği G.Saray’ı izletelim. Hepimiz bunun için oynayacağız. Biz şampiyon olmak zorundayız” sözleri sonrası restoranda tam anlamıyla alkış tufanı koptu.

ÖZELLİKLE Nonda’nın açıklamaları sonrası F.Bahçe yenilgisi nedeniyle moralleri yerle bir olan G.Saraylı oyuncular, yemekten çok keyifli kalktı ve şampiyonluğa olan motivasyonları da tazelendi.

Sivas Sami Yen’e siftah için çıkıyor

SİVAS Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, G.Saray karşısında taraftarlarının güvenini boşa çıkartmayacaklarını söyledi. G.Saray maçı için dün İstanbul’a gelmeden önce soruları yanıtlayan Ertuğral, “İstanbul’da bizi zor bir maç bekliyor. Rakibimizin eksikler yerine oynayacak oyuncuları bir diğerini aratmayacak nitelikte. G.Antep maçından sonra bu maçta da iyi bir netice alıp, moralimizi yükseltmek istiyoruz. Taraftarımıza puan veya puanlar hediye edeceğiz” açıklamasını yaptı.

BU arada Sivas, bugün Ali Sami Yen Stadı’ndaki şanssızlığını kırmak istiyor. G.Saray ile bugüne dek 8’i ligde, 2’si ise kupada olmak üzere 10 kez karşılaşan (5’i Ali Sami Yen’de) Sivas, bugün kazanarak toplamda 2., deplasmanda ise ilk galibiyetine imza atmak hedefinde.

Haberin Devamı