Gazete Vatan Logo
Basketbol 'Sahaya atlamak istedim!'

'Sahaya atlamak istedim!'

Fenerbahçe Ülker’in genç oyuncularından İlkan Karaman, sponsoru Redbull’un internet sitesine açıklamalarda bulundu

'Sahaya atlamak istedim!'

İşte genç basketbolcunun açıklamaları;

Uzun zamandır sakatlıktan dönüşün bekleniyordu. Euroleague’in son haftasında maç kadrosunda yer buldun. Artık yeniden sahalara döneceğin tarih çok yakın. Nasıl hissediyorsun, heyecanlı mısın?

Biraz uzun süren sakatlık sürecimden sonra sahalara dönüyor olduğum için çok heyecanlıyım. Özellikle de Zeljko Obradovic gibi efsane bir koçla çalışıp onun tecrübelerinden yararlanmak için sabırsızlanıyorum.

Bu süreçte maçları kenardan, tribünden izlemek nasıl bir duyguydu?

Zaman zaman çok zorlandığım oldu. Sahanın içine atlamak istiyordum, ancak bu pek de mümkün değildi tabii ki. Bunun yanında bazı artılarını da görmedim değil. Çünkü takıma dışarıdan bir gözle baktığınızda, taktiksel açıdan kendinize birçok şey katabiliyorsunuz. Ben de olayı bu şekilde pozitif görmeye çalışıyorum.

En çok “Keşke şimdi sahada olsaydım” dediğin maç hangisiydi? Böyle bir an hatırlıyor musun?

Özel bir maç yok ama bazı maçlarda keşke bu pozisyonda ben olsaydım, ya da keşke bu adamı ben savunuyor olsaydım dediğim çok oldu.

Fenerbahçe Ülker taraftarlarına neler söylemek istersin, bir geri dönüş mesajın var mı?

Bu sene taraftarımızın desteğini, geçen seneye oranla daha fazla hissettik. Fenerbahçe camiasının içinde olmaktan çok mutluyum. Umarım sakatlıktan dönüşümle birlikte, yine onlara iyi performans sergilediğim maçlar izletebilirim.

Haberin Devamı