Gazete Vatan Logo
Futbol Sağol Alex Abi

Sağol Alex Abi

Beşiktaş altyapısının minik yıldızı, derbide isteyemediği Alex’in formasını dün aldı. Alex’in ‘Muhammed’e sevgilerle’ diye imzaladığı forma 12’lik yıldızı gururlandırdı

İNÖNÜ Stadı’nda geçen hafta oynanan Beşiktaş-F.Bahçe derbisinde akıllara kazınan sahnenin iki kahramanından biri olan minik Muhammed Demirci, çok istediği Alex formasına dün nihayet kavuştu.

Dikkatli izleyiciler o sahneyi hatırlar: Maçın 90 dakikası bittiğinde Alex son anlarda kaçırdığı golün üzüntüsü ve yorgunluğun da etkisiyle sahanın ortasında oturmuştu. Derbide top toplayıcı olarak görev yapan Muhammed de Alex’ten formasını isteyip istememek konusunda kararsız kalmış, acıklı gözlerle Brezilyalı yıldızın arkasından onu izlemişti.

Söz konusu görüntüleri televizyondan izleyen Alex, formasını kendi el yazısıyla “Muhammet’e sevgilerle” diye imzalayıp minik hayranına gönderdi. Beşiktaş altyapısının minik yıldızı Muhammet’in dün formayı almasına ise sadece VATAN tanıklık etti. Eyüp’le oynanan maç öncesi Alex forması kendisine ulaştırılan minik futbolcu şunları söyledi:

HEP SAKLAYACAK
“O maçta Alex’i öyle üzgün görünce ben de üzülmüştüm. Alex ve Ricardinho, benim hayâlimdeki futbolcular. İkisi de çok büyük yıldızlar. Alex abinin forma göndermesine ise çok sevindim. Kendisine çok teşekkür ederim.”

F.Bahçe forması giymek istemeyen, ancak bu armağanın kendisi için çok değerli olduğunu ve hayatının sonuna kadar saklayacağını söyleyen Muhammed, formayı aldıktan yarım saat sonra çıktığı maçta ise harikalar yarattı. Eyüpspor’la oynanan maç 6-0 Beşiktaş minik takımının galibiyetiyle sona ererken Muhammed 2 gol attı, 3 de asist yaptı. Bu sonuçla Beşiktaş, lider G.Saray’la aynı puana (47) ulaştı.

Haberin Devamı