Gazete Vatan Logo
Futbol Rüya değil gerçek!

Rüya değil gerçek!

Beşiktaş yönetimi çıldırmış olmalı.. Quaresma’dan sonra Guti de artık Kartal

Rüya değil gerçek!

Real Madrid’deki 15 yıllık kariyerini sonlandıran 33 yaşındaki yıldız, dün Demirören’in özel uçağıyla İstanbul’a indi, havaalanı adeta yıkıldı



OMUZLARA ALINDI

TABİİ bu andan sonrası artık klasikti.. Guti’yi karşılamak için sabırsızlanan yaklaşık 500 Beşiktaş taraftarı, İspanyol yıldıza büyük ilgi gösterdi. Yoğun güvenlik önlemleri altında kendisine tahsis edilen araca giden Guti, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından omuzlara alındı.


YÜZLERCE taraftar ‘Oooo Guti Hernandez’ tezahüratıyla İspanyol yıldıza ‘merhaba’ derken, Guti direkt otele gitti. 33 yaşındaki yıldız, bugün Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra eski hocası Schuster’in yanına giderek yeni takım arkadaşlarıyla tanışacak.


GUTİ KİMDİR?

Zidane’la bile oynadı

TAM 25 yılını Madrid ekibinde geçiren Guti 1976 doğumlu ve 1.83 boyunda. 1986’da Galacticos’un kapısından içeri giren Guti, 1994’te A Takım’a yükselmeyi başardı.




HIERRO, R.Carlos, Figo, Cannavaro, Zidane, McManaman, Ronaldo, Beckham, Owen, Kaka ve Cristiano Ronaldo gibi isimlerin arasında yer bularak Raul’la birlikte Madrid’in sembol isimleri arasına giren İspanyol yıldız, 5 kez La Liga, 3 kez Şampiyonlar Ligi, 1 kez UEFA, 1 Avrupa Süper Kupası, 4 İspanya Süper Kupası ve 2 kez de Kıtalararası Kupa kazandı.

14 kez giydiği İspanya formasıyla 3 gol buldu Guti. İspanyol yıldız, 16 sezonluk Real Madrid kariyerinde 387 kez sahaya çıkarken 46 kez fileleri havalandırdı ve yüzde 72 oynama performansıyla sezon başına 27.5 karşılaşmaya çıktı.



LAKABI ‘HAZ. GUTI’

Real Madrid taraftarlarının ‘HAZ’ lakabını taktıkları Guti’nin bu ismi çok değer verdiği ailesinden geliyor. Oğlu ve kızına büyük sevgi besleyen oyuncu H (Hernandez), A (Aitor-Oğlu) Z (Zaira-Kızı) harflerinden yola çıkarak yaratılan bu lakaba bayılıyor.. Beşiktaş taraftarları da şimdiden ‘Haz. Guti’ yazdıkları forumlarda kendisini ‘Futbol Mesihi’ olarak değerlendiriyorlar!

Haberin Devamı