Gazete Vatan Logo
Futbol Rıdvan Dilmen: "Fırat Aydınus'un üzerini arasalar..."

Rıdvan Dilmen: "Fırat Aydınus'un üzerini arasalar..."

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: "Fırat Aydınus'un üzerini arasalar..."

Sarı lacivertlilerin son saniye golüyle beraberliği yakaladığı mücadeleyi karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen yorumladı.

"FUTBOLUN İÇİNDE ALLAH DA VAR"

"Futbolun içerisinde Allah'ın dahi olacağını söyleyeyim sana. Tuhaf bir durum. Hani derler ya, bu kadar kaçırdı kaçırdı bir tuhaf gol yersin. Oyuncularda da tedirginlik vardı. Hata arayacak olursak niye yaslandığını söylersin. Marcelo savunmayı o kadar geri çekmeyecek. Çizgiye falan gelse Atınç çıkarabilir. Bunların hepsi goldeki pozisyonda yaşananlar."

"SOKMA GÖKHAN'I! RAKİP 9 KİŞİ!"

"Çok kötü oynayan Fenerbahçe'nin, yine de hani demesi var. Böyle bir Fenerbahçe'yi yakalamış övgüler yağdırdığımız Beşiktaş'ın da bu maçın son dakikalarındaki gösterdiği tavrı sorgulamak lazım. Sokma Gökhan'ı ya. Çıkarma Talisca'yı. Rakip 9 kişi kaldı. "

"4-0 OLURDU"

"45 ile 80 arası 4-0 olur maç. Fenerbahçe'nin tek pozisyonu var. Hakikaten Şenol Güneş ve Beşiktaş için de şanssızlık diyebiliriz. Fabri topu yumruklasa maç bitti."

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen'in ikinci yarı değerlendirmesi şu şekilde:

"MERAK EDİYORUM..."

"İlk yarıda Fenerbahçe'nin daha fazla defans yapmasını bekliyordum. Ha hücum mu yaptı, hayır ama iki tane tehlike yaratabilecek pozisyonu var. Maça Fenerbahçe iyi başladı. Ama 15. dakikadan sonra kontrol Beşiktaş'ın eline geçti. Özellikle Ricardo Quaresma'nın etkili oyunu vardı. Ryan Babel, ona eşlik edemedi. İlk yarıda maç Beşiktaş'ın lehine giderken golü de buldular. Quaresma çok ama çok etkili oynadı. Talisca da Quaresma'ya destek olamadı. Oğuzhan, iyi başlamıştı o da sonra görünmedi.Beşiktaş'ın gergin olduğunu görüyorum. Maçta çok fazla pas hatası var. Çok fazla faul var. Kaç faul olduğunu çok merak ediyorum.
"AYDINUS'A ÜST ARAMASI YAPSALAR..."
Bir de Volkan Demirel'e sarı kart göstermesine rağmen Fırat Aydınus'a üst araması yapsalar üzerinde kart falan yoktur. Normal bir maç olsa beş tane falan sarı kart verirdi. Bazen maçı yönetmek bazen idare etmek... Bugün Aydınus'un yönettiği günlerden bir tanesi. Şunu söyleyeyim, hakemin takdir hakları Beşiktaş'tan yana olmasına rağmen siyah-beyazlıların penaltısını vermedi. Oğuzhan'la Babel'in itiraz bile etmemesine rağmen söylüyorum bunu. Bir futbolcu gözüyle söylüyorum, takdir haklarının çoğu Beşiktaş'tan yanaydı ama Babel'in yerde kaldığı pozisyon penaltıydı. Beşiktaşlılar, itiraz bile etmedi. Bir de Tolgay ilk yarıyı kartsız bitirdi ya pes yani..."

Haberin Devamı