Gazete Vatan Logo
Futbol Periler için final vakti

Periler için final vakti

Kadınlar Avrupa Ligi 8’li Finali bugün Abdi İpekçi’de başlıyor. Evsahibi G.Saray ile F.Bahçe şampiyonluğun favorileri. Ancak statü gereği finalde rakip olamayacaklar

-FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde G.Saray Medical Park’ın evsahipliğinde yapılacak olan 8’li Final heyecanı bugün başlıyor. Sarı-kırmızılıların yanı sıra F.Bahçe’nin de yer aldığı organizasyon bugün başlayıp 1 Nisan’da sona erecek ve maçlar Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

FİNAL 1 NİSAN’DA

-ORGANİZASYONDA 4’er takımlı iki grup var. A Grubu’nda G.Saray Medical Park ve F.Bahçe’nin yanı sıra Beretta Famila Schio (İtalya) ve Rivas Ecopolis (İspanya) yer alıyor. B Grubu’nda ise Wisla Can-Pack Krakow (Polonya), Sparta&K M.R. Vidnoje (Rusya), Ros Casares Valencia (İspanya) ve UMMC Ekaterinburg (Rusya) bulunuyor.

-GRUPLARINI ilk sırada bitiren takımlar 1 Nisan’da finale çıkacaklar ve Avrupa’nın en büyüğü belli olacak. Yani F.Bahçe ve G.Saray’ın finale birlikte çıkma ihtimali yok. Aynı gün ikinciler 3.’lük, üçüncüler 5.’lik, dördüncüler ise 7.’lik maçı yapacak.

G.Saray ve F.Bahçe sahaya çıkıyor

-8’Lİ FİNAL’İN ilk gününde bugün 4 maç oynanacak. 18.00’de namağlup F.Bahçe, ilk tur gruplarında iki kez yendiği Beretta Famila Schio ile karşılaşacak. 20.45’te ise G.Saray, Rivas Ecopolis’i konuk edecek ve bu 2 maç SkyTürk360’tan canlı yayınlanacak.

-DİĞER maçların programı ise şöyle: 13.00 Wisla Can-Pack-Sparta&K M.R. Vidnoje, 15.30 Ros Casares-UMMC Ekaterinburg.

Haberin Devamı