Gazete Vatan Logo
Futbol Özlenen tablo

Özlenen tablo

G.Saray koçu Ergin Ataman, F.Bahçe’nin antrenörü Simeone Pianigiani’yi hastanede ziyaret etti.

Özlenen tablo

G.SARAY ve F.Bahçe arasında son günlerde soğuk rüzgârlar esiyor, iki kulüp yöneticileri demeç savaşı veriyor... Bu gergin ortamda iki ezeli rakip bugün basketbolda Türkiye Kupası’nın finalinde karşılaşacak. Ama sadece rakip olmadıklarını, işin ebedi dostluğu da olduğunu hatırlatan bir olay yaşandı dün... G.Saray MP Başantrenörü, F.Bahçe Ülker’li meslektaşını hastanede ziyaret etti...

3 gün önce hastalanan sarı-lacivertlilerin koçu Simone Pianigiani, tedaviye alınmıştı. Pianigiani’nin yanına giden Ataman, Siena’dayken yardımcılığını yapan İtalyan koçla görüştü. Bu ziyaretiyle ilgili VATAN’a konuşan deneyimli antrenör, şunları söyledi:

“40 derece ateşle yatıyor... Midesi hiçbir şey almıyormuş. Bu nedenle doktorlar ilacı kesmek durumunda kalıyormuş, böyle olunca da ateşi yükseliyormuş. Virütik bir durum. Muhtemelen 1 hafta daha hastanede kalacak.

BEŞİKTAŞ’LA kupada oynadıkları maçı tabletten izlemiş. ‘Her şey çok bulanık, skoru bile göremedim’ dedi. Ailesi yanında değil. Yanındakilerin de İtalyancası çok iyi değil. Gidip destek olmak istedim. ‘Senin için yapabileceğim bir şey var mı?’ dedim. Teşekkür etti, ne zaman isterse yardıma hazır olduğumu söyledim.”

ATAMAN ayrıca Pianigiani’ye “Seni neden İstanbul’a götürmüyorlar?” diye sorduğunu da belirtip, Eskişehir’de tutulmasına da şaşırdığını ifade etti.

'TEK HADAF KUPA'

SPOR Toto Erkekler Türkiye Kupası’nda bugün Eskişehir’de oynanacak final maçında, F.Bahçe Ülker ile Galatasaray Medical Park kupa tarihinde finalde ilk kez karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerin yardımcı antrenörü Ertuğrul Erdoğan, “Tahmin ediyorum, tutarlı oynayan takım avantajlı duruma geçecektir” derken Aslan’ın başantrenörü Ergin Ataman ise, “Tek hedefimiz, kupayı kazanmak olacak” ifadelerini kullandı.

MURAT YÜCEKÖK

Haberin Devamı