Gazete Vatan Logo
Futbol Operasyon Kallström

Operasyon Kallström

G.Saray yönetimi, Lyon'un orta saha futbolcusu için Fransız yetkililerle irtibata geçti

ÜÇ sezon önce transfer edilen Tobias Linderoth’un düzenli olarak yaşadığı sakatlıklar sonra numarasını bile unutmasıyla İsveçli futbolculardaki en büyük hüsranını yaşayan G.Saray, uzun süredir istediği başka bir Viking için düğmeye bastı.

ŞU ana kadar İstanbul’dan menajerler aracılığıyla bilgi toplanan Kim Kallström için dün harekete geçen yönetim, Baros ve Keita’nın transferinde iyi ilişkiler kurdukları Lyon’lu yetkililerle görüşerek fiyat konusunda bilgi istediler. Gelecek sezon mutlak olarak kadrolarında görmek istedikleri 27 yaşındaki İsveçli orta saha için 10 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli düşünen Aslan’a Lyon, uçuk bir rakam bile söyleyebilir.

ÇÜNKÜ oyuncu geçen sezon çok başarılı bir yıl geçirerek 49 maça çıktı ve 5 gol 7 asist yaptı. Yine de bu transferin 12-13 milyon Euro’ya bitmesi bekleniyor.

Pana ve D.Kiev ‘Servet’ peşinde

TRANSFER sezonuyla birlikte Servet Çetin’e teklifler de gelmeye başladı.. Sezon içinde “Takım mücadele etmiyor” dediği için Hollandalı hocanın “Servet kafasını kullansın” açıklamasına maruz kalan milli stoperi Yunanistan’dan Panathinaikos ile Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev istiyor. G.Saray’a görüşme teklif eden iki ekibin yakında İstanbul’da olması bekleniyor.

‘Başarısızlık tüm camianın’

VALENCIA’NIN 5 milyon Euro karşılığında G.Saray’dan aldığı Mehmet Topal, başarısızlığın suçlularını açıkladı.. TFF’nin TamSaha Dergisi’ne konuşan Topal’ın düşünceleri şöyle: “İspanya’ya adapte olamayacağımı düşünsem, Valencia’ya gitmezdim. Hiçbir şeyden korkum yok. Hayata karşı çok güçlü mücadeleler verdim. O yüzden İspanya’da oynamak zor gelmiyor.

G.SARAY’DA çok sıkıntılı günler geçirdim. Yine de büyük tecrübeler edindim. Bu sayede kendimi geliştirdim. Eğer ’Başarısızlıkta suçlu kim?’ diye sorulursa, cevabı başta biz futbolcular olmak üzere tüm camiamızdır.”

Haberin Devamı