Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Obradovic'ten oyuncularına ağır sözler

Obradovic'ten oyuncularına ağır sözler

Euroleague'de son 8 takım arasına kalmayı garantileyen Fenerbahçe, TOP 16'da Cedevita'ya deplasmanda 89-59 mağlup oldu. Maç sonrası konuşan Obradovic, hayal kırıklığı yaşadığını belirtti.

Obradovic'ten oyuncularına ağır sözler

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Cedevita Zagreb karşısında alınan mağlubiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Oynanan oyundan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden Obradovic, her şeyin zihinde ve oynamayı isteme şeklinde saklı olduğunu söyledi. Zeljko Obradovic, Hırvat ekibi karşısında oynanan oyundan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını vurgulayarak: “Bu akşam parkede ne olduğunu gerçekten izah edemiyorum. Devre arasında oyuncularıma ‘Biz koçlar olarak sizi bu maça her zaman olduğu gibi, yeterince ciddi hazırladık mı?’ diye sordum ve hepsi ‘evet’ yanıtını verdi. Bazen taktiksel şeyleri değiştirme şansınız olmaz; her şey zihninizde ve oynamayı isteme şeklinizde olur. Bu akşam oynanan oyundan dolayı gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum. Herkesin fark edebileceği üzere ikinci yarıda belli bir yerden sonra oyuncularımla konuşmaya çalışmayı bıraktım çünkü daha fazla ne söylemem gerektiğini bilmiyordum. Grup lideri takımla grup sonuncusu takım arasında bir maç oynandı ve bu akşamki oyunumuzu nasıl açıklayacağımı bilemiyorum. Her şey oyuncularımın akıllarında, maç hakkında düşünme, bu organizasyona, rakiplerine saygı gösterme ve her şeyden önce, kendilerine ve kulüplerine saygı gösterme şekillerinde gizliydi.” diye konuştu.

Haberin Devamı