Gazete Vatan Logo
Galatasaray Muhteşem ortaklık!

Muhteşem ortaklık!

Rodrigues'in Gomis'e verdiği paslar, ligin en iyi asist-gol bağlantısı...

Muhteşem ortaklık!

Aslan’ın santrforunun, Hollanda doğumu yetenekli oyuncudan aldığı toplarla fileleri sarstığı altı pozisyon, ikiliyi Süper Lig’de zirveye taşıdı. Fransız forvet, arkaşının yüzünü iki kez güldürdü.

GARRY Rodrigues, bu sezon Bafetimbi Gomis’e, Spor Toto Süper Lig’deki 6’ıncı asistini Bursaspor karşısında yaptı. Bu aynı zamanda en güçlü asist-gol bağlantısı olarak kayıtlara geçti. İkiliyi izleyen isimlerin istatistikleri şöyle:

Emre Akbaba-Love 4, Efecan Karaca-Emre Akbaba 3,

Quaresma-Talisca 3, Belhanda-Gomis 3, Visca-Adebayor 3, Güray Vural-Umut Bulut 3.

YEŞİL Burun Adaları doğumlu yıldızın pasıyla Fransız santrforun ağları sarstığı diğer maçlar: Osmanlı (1-3), Antalya (1-1), Osmanlı (2-0), Antalya (3-0). Gomis ise Rodrigues’e ikinci gol pasını dün Türk Telekom Stadyumu’nda attı. Tecrübeli forvetin servisiyle kabiliyetli orta sahanın fileleri havalandırdığı öteki karşılaşma, evde alınan 3-1’lik Göztepe galibiyetiydi.

KENDİNİ AŞTI

Geçen sezon 16 mücadelede bir gol ve 1 asistle oynayan Garry Rodrigues, bu yıl ise 22 müsabakada 13 gole adını yazdırmayı başardı (5 gol, 8 asist). Yetenekli futbolcu, son yedi 90 dakikada 9 gole direkt katkıda bulundu(4 gol, 5 asist).

Haberin Devamı