Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Muharrem Usta: Beşiktaş maçının tadı başka

Muharrem Usta: Beşiktaş maçının tadı başka

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş sınavını değerlendirdi: “Ligin ilk yarısında çok puan kaybettik. İkinci yarıdaki görüntümüzle biraz olsun şehrimizin gönlünü alıyoruz. Galatasaray galibiyetinin kenti nasıl havaya soktuğunu gördük, şimdi sırada Beşiktaş var."

Muharrem Usta: Beşiktaş maçının tadı başka

Cumartesi günü sahasında lider Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Trabzonspor’da geri sayım hızlandı...

Üst üste gelen başarılı sonuçlar ve kentin takıma olan ilgisi sebebiyle keyfi yerine gelen Başkan Muharrem Usta, Kartal’a karşı da zafere inanıyor. Ligin ilk yarısında kaybettikleri puanlar sebebiyle ikinci yarıda oynadıkları ‘büyük’ maçların havasının çok değiştiğini söyleyen Bordo-Mavililer’in patronu, “Galatasaray galibiyetinden sonra kentin nasıl havaya girdiğini görmek, bu maçların taraftar gözünde ne anlam ifade ettiğini anlamamıza yetti de arttı. Şimdi bir Beşiktaş maçı oynayacağız ki, rakibimizin konumu itibariyle bu 90 dakikanın değeri daha da büyük. Trabzonspor, mevcut oyunu ve havasıyla artık her maçın favorisidir” ifadelerini kullandı.

‘Bambaşka bir hava’

Kendilerini favori olarak görmelerinde taraftarın etkisinin de büyük olduğunu dile getiren Trabzonspor’un patronu, “Yeni stadımızda bambaşka bir hava yakaladık. Bu havayı sürdürmek sadece iyi skorla değil iyi oyunla mümkün. Takımımız da genelde bunu başarıyor. Beşiktaş maçında seyirci rekorunu geliştireceğimizden hiç şüphem yok. Şimdiden büyük bir ilgi var ve bu, gerçekten inanılmaz sevindirici” mesajlarını gönderdi.

Haberin Devamı

‘Beşiktaş dostumuz’

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve camiaların dostluğuna da dikkat çeken Usta şöyle devam etti: “Büyük camiaların arasının iyi olması, iyi ve doğru ilişkiler kurması şart. Sonuçta milyonları peşinden sürükleyen kulüpleri yöneten insanlarız. Husumetin, kavganın bu zamana kadar kimsenin işine yaradığı görülmemiştir. Gelecek misafirlerimizi de en iyi şekilde ağırlayacağız. Taraftarımızın da bu konuda üzerine düşeni yapacağından eminim.”