Gazete Vatan Logo
Süper Lig 'Motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz'

'Motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz'

F.Bahçeli Sow maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz'

F.BAHÇE'DE dün akşamın yıldızlarından olan F.Bahçeli Moussa Sow, hakettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. 2. yarıdaki etkili oyunla sonuca gittiklerini belirten Senegalli, "Her şeyden önce iyi bir galibiyet oldu.1. yarıda etkili olamadık ama 2. yarı bambaşka oynadık. 1. devrede kaçırdığım pozisyonda ayağımı iyi kapatamadım ve gol olmadı. Golde ise top iyi oturdu. Herkes de gol atma istediği vardı, iştahlıydık bu maç. Bizim için ilginç bir durum ilk yarıyı bu kadar farklı kapatmak. En zoru tatilden sonra geri dönmek olacak. 2. yarıya kendimizi iyi hazırlayıp yolumuza aynı motivasyonla devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

KAYSERİ maçının yıldızlarından olan F.Bahçe'nin başarılı sol beki Caner bu tempoda giderlerse şampiyonluğu kazanabileceklerini belirterek şunları söyledi:
"Gollere çok seviniyoruz. Takımdaki arkadaşlık üst düzeyde kim gol atarsa dövüyoruz. İlk yarıya iyi başlamadık ama tempoyu yükseltince farkı bulduk. Böyle gidersek herhalde şampiyonluğu kazanırız. Aykut hoca da beni Ersun hoca da beni çok iyi tanıyor ama Aykut hoca döneminde çok sol bek oynamadım Ersun hoca beni Manisa döneminde de sol bek oynatmak istiyordu. Ve burada da beni bu mevkide oynattı. Oynadıkça da iştahım daha da arttı. İnşallah böyle devam eder."

KAYSERİ karşısında penaltıdan ağları bulduktan sonra maskeli gol sevinciyle ilgi uyandıran Cristian, bu sevincinin sırrını açıklarken 2. golü bulmalarının farklı galibiyeti getirdiğini söyledi:
"Çok fazla gol pozisyona girdik. Golü bulunca da farkı açtık. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Maske, Brezilya'da Spiderman adında bir UFC dövüşçüsü var. Son dövüşünde bacağını kırdı. Ona bir göndermeydi. Çok zorlu bir ilk yarı oldu. Zorlu maçlarımız oldu ve bunlar için çok iyi hazırlandık. Umarım 2. yarıda da böyle devam ederiz ve şampiyon oluruz."


Haberin Devamı