Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Milli yıldızlar depremzedeleri unutmadı Burak Yılmaz saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı

Milli yıldızlar depremzedeleri unutmadı Burak Yılmaz saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı

Fortuna Sittard, Hollanda 1. Ligi'nin 21. haftasında Emmen'e konuk oldu. Maç esnasında yaşanan anlar ile Türkiye'deki depremzedeler unutulmadı.

Milli yıldızlar depremzedeleri unutmadı Burak Yılmaz saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı

Hollanda 1. Ligi'nin 21. hafta maçında Burak Yılmaz'ın, Oğuzhan Özyakup'un ve Doğan Erdoğan'ın formasını giydiği Fortuna Sittard, deplasmanda Emmen'e konuk oldu. Maçta yaşananlar ile depremzedeler unutulmadı.

ÖZEL FORMA İLE SAHAYA ÇIKILDI

Fortuna Sittard, oynanan Emmen müsabakasına Türkiye’de yaşanan deprem felaketi mağdurlarına yardım amacıyla özel bir formayla çıktı. Bu çerçevede Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan'ın forma giydiği maçta Fortuna, resmi sponsor yerine SMS yoluyla bağış toplarken yardım kuruluşu GIRO 555 logosu taşıyan formayla mücadele etti.

TÜRKİYE İÇİN SAYGI DURUŞU

Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan'ın formasını giydiği Fortuna Sittard ile Emmen'i karşı karşıya getiren maç öncesi, depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı.Burak Yılmaz, saygı duruşu esnasında gözyaşlarını tutamadı.

BURAK YILMAZ'DAN ÖZEL PAZUBANDI

Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, karşılaşmaya ülkemizde yaşanan deprem felaketine destek mesajı içeren kaptanlık pazubandıyla çıktı.

Haberin Devamı

OĞUZHAN GOLÜNÜ ATTI VE DESTEK MESAJI VERDİ

Oğuzhan Özyakup golünü attı ve Fortuna Sittard'ı 1-0 öne geçirdi. Golden sonra "Türkiye için dua edin" tişörtünü kameralara gösterdi.

MAÇ ÖNCESİ IŞITAN GÜN'DEN DESTEK

"Öncelikle geçmiş olsun, çok üzgünüz. Milletimizin başı sağolsun. Kötüyüz, herkesin olduğu gibi. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Önümüzdeki bir maçın gelirini depremzedeler için bağışlamayı planlanıyoruz. Bununla birlikte milli maç arasında büyük bir takımla yardım maçı düzenlemeyi istiyoruz. Bu Bundesliga veya Belçika olabilir. Yaklaşık 60 bin kişinin izleyeceği bir maç için görüşmelerimiz sürüyor. Bu dev maçın gelirini ise Türkiye'deki depremzedelerimize göndereceğiz. Bir yandan Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup toplantılar yapıyor yardımlar için. Elimizden geleni yapacağız."