Gazete Vatan Logo
Futbol Liverpool'un listesinde!

Liverpool'un listesinde!

Benitez, G.Saray’ın kaptanı Arda Turan’ı transfer listesine aldı

Liverpool'un listesinde!

İngiliz Mirror Gazetesi, Liverpool Menajeri Benitez’in Arda Turan’ı istediğini yazarken milli yıldız da önceki gün yaptığı açıklamada Avrupa’da gitmek istediği takımın ‘Kızıllar’ olduğunu dile getirmişti

LIVERPOOL Teknik Direktörü Rafa Benitez, G.Saray’ın kaptanı Arda Turan’ı transfer listesine aldı. İngiliz Mirror Gazetesi’nde yer alan habere göre, devre arasında takıma takviye yapmayı düşünen Liverpool’da Benitez’in transfer listesinde üst sıralarda bulunan Arda Turan, bir süredir İspanyol teknik adam tarafından takip ediliyordu.



Ayrıca Liverpool’un golcüsü Fernando Torres’in “Takıma transfer yapmadan ilerlememiz zor gibi gözüküyor. Transfere ihtiyacımızın olduğu açık bir şekilde görülüyor. İyi oyuncuları getirirsek bizim adımıza çok olumlu olur” şeklindeki açıklamaları da haberi destekliyor. Benitez’in önceliği ise bir golcü transferi. Alternatifler arasında takımın eski yıldızı Emily Heskey, Ruud Van Nistelrooy ve İtalyan golcü Luca Toni bulunuyor.

MC GEADY İLK SIRADA

TRANSFER edilecek kanat oyuncular arasında ise en güçlü aday Celtic’li Mc Geady ve Arda. Bonservisi 8 milyon Pound olan Mc Geady ilk sırada yer alırken, 10 milyon Pound’luk Arda Turan da Benitez’in en çok istediği oyuncular arasında yer alıyor. Arda da önceki gün GS TV’ye yaptığı açıklamada Avrupa’da gönlünde yatan takımın Liverpool olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı