Gazete Vatan Logo
Futbol Kupa Arena’dan Kadıköy’ü aydınlattı

Kupa Arena’dan Kadıköy’ü aydınlattı

Saracoğlu’nda 3 saat rötarla ve karanlıkta kupa kaldıran G.Saray, yarım kalan şampiyonluk sevincini Arena’da taraftarlarıyla kutladı

Kupa Arena’dan Kadıköy’ü aydınlattı

LİGİN 34 haftalık ilk periyodunun ardından Süper Final’i de zirvede bitirerek şampiyon olan G.Saray 3 sene sonra gelen kupayı dün taraftarıyla büyük bir coşku içinde kutladı. Derbilere rakip takım taraftarlarının götürülmemesi nedeniyle Kadıköy’de mutluluğunu seyircisiyle paylaşamayan, statta çıkan olaylar, 3 saatlik bekleyiş, ışıkların tamamen yakılmaması ve erken söndürülmesi nedeniyle kamera ışığı altında kupasını kaldıran sarı-kırmızılılar yarım kalan sevincini dün TT Arena’da doya doya yaşadı. Kapıların açılmasından saatler öncesinde stada akın eden taraftarlar şampiyonluk için özel olarak hazırlanan statta futbolcularla bütünleşti.

TRİBÜNLER Bora Öztoprak, Altay ve Gripin’in şarkılarıyla coşarken, yönetim ve teknik heyetin ardından futbolcular tek tek sahneye çağrıldı. Seyircilerden en çok ilgiyi Selçuk ve Melo görürken, şampiyonluk kaptan Sabri ve Ayhan’ın ellerinde Arena’da bir kez daha yükseldi.


Terim, Aysal’a “G.Saray’ın esas bir numarasına en büyük hediyeyi ayarladık” diyerek futbolcuların imzaladığı bir forma hediye edeken, başkan da İmparator’a futbulculuk döneminin tasvir edildiği heykeli armağan etti.

‘Avrupa’nın zirvesine çıkarız’

ADNAN Polat’tan görevi devraldığından bu yana G.Saray’a çağ atlatan başkan Ünal Aysal sarı-kırmızılı taraftarları coşturacak açıklamalar yaptı. 18. şampiyonluk kutlamalarında GS TV’ye konuşan başarılı başkan, “G.Saray’ın çok önemli bir gün. Bu tip şampiyonuklara G.Saray alışık. Geçtiğimiz bir kaç sene içinde çeşitli arızalara uğradık. Taraftarımız emin olsun kulüp için elimizden geleni yapacağız.

AVRUPA’YA gitmenin yolu Türkiye’den geçiyor. Tek bir şampiyonlukla her şeyi, her sorunu halletmiş değiliz. Bu sadece bir başlangıç. Hedefimiz Avrupa’da ilk 10 takım arasına gitmek. Başarı uzun süreli ve devamlı olacak” ifadelerini kullandı.

Terim: Aslan gibi yürüdük!

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, TT Arena’da düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında bu sene ulaştıkları zaferde futbolcular kadar taraftarlarının da payının olduğunu söyledi. Terim sahnede yaptığı konuşmada taraftarlarına şu sözlerle seslendi:

“SEVGİLİ G.Saraylılar, Aslantepe’de aslan yolumuzda bu yılki son günlerimiz. Aslan yolunda oyuncularımız aslan gibi yürüdüler. Sizinle birlikte büyük başarıyı yakaladılar. G.Saray’ın büyük taraftarı bu sene her konuda örnek olmuştur. Gerek centilmenlikte, gerek şampiyonlukta, sosyal medyada, hoşgörüde, saygıda her yerde taraftar en az takım kadar başarılıdır.”

Sabri reyisten 3’lü

KAPTAN Sabri Sarıoğlu, kutlamalara damga vurdu. İsmi en son anons edilen tecrübeli futbolcu, yaptığı şovlarla taraftarları ateşledi. Her zaferin ardından olduğu gibi dün de binlerce taraftar eşliğinde 3’lü çektiren milli oyuncuya Eboue ve Melo da eşlik etti. İspanyol yıldız Riera da yaptığı dans gösterisiyle futbol dışında da ne kadar hünerli olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı