Gazete Vatan Logo
Futbol Küfürlü seçimde Doğaneli başkan

Küfürlü seçimde Doğaneli başkan

Boks Federasyonu seçiminde AKP’li liberal kanadın desteklediği Doğaneli 120 oy, muhafazakâr kanadın adayı Kamacı 30 oy aldı. Kongrede küfürleşmeler yaşandı

VE Caner Doğaneli özerk Boks Federasyonu’nun ilk Başkanı oldu. Dün gerçekleşen Genel Kurul’da Cemal Kamacı ve Ahmet Uygur’la yarışan Doğenli oylamaya katılan 170 delegenin 120’sinin oyunu alarak halihazırda yürüttüğü Boks Federasyonu Başkanlığı’na 5. kez yeniden seçildi. Kamacı’ya 30 oy çıkarken, Uygur 13 oy aldı. 7 oy da geçersiz sayıldı. Adaylardan Cemal Kamacı Doğaneli’ne “20 yıldır başkansın. Kedi gibi yapıştın artık çekil” derken her iki aday da boksta “Ahlaksızlığın, alkolün, sigaranın” had safhaya ulaştığından şikayet ettiler.

SUÇLAMA YAPILDI
AKP’NİN kurucu üyelerinden Caner Doğaneli’ye karşı eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın yakınında siyaset yapan ama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından milletvekili seçimlerinde liste dışı kalan “aşırı” kanattan Cemal Kamacı beklediği ilgiyi göremedi. Küfürlü konuşmaların yapıldığı genel kurulda aday Uygur, “Avrupa Şampiyonası’na doktor götürmüyorsunuz, ‘s....b..... ‘yarışmalara götürüyorsunuz” derken, Doğaneli de bölücü terör örgütünü kast ederek “O itler” diye konuştu. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay genel kurulun kavgasız gürültüsüz geçtiğini söyledi ama kısa bir süre sonra ise ortalık karıştı.

Haberin Devamı