Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kocaman'dan şampiyonluk yorumu

Kocaman'dan şampiyonluk yorumu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyonluk şanslarının bitmediğini söyledi.

Kocaman'dan şampiyonluk yorumu

SPOR Toto Süper Lig’in ilk yarısının ortalarında puan farkıyla ilgili olarak ‘Suni’ değerlendirmesini yapan ve bu tahmininde hedefi 12’den vuran F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bir kehanette daha bulundu. Beşiktaş’ın ardından Medipol Başakşehir’in de puan kaybı yaşamasıyla zirve tırmanışını sürdüren takımının şampiyonluk şansının sürdüğüne dikkat çeken deneyimli hoca, lider G.Saray’dan puan kaybı bekliyor.

ÖNCEKİ gece katıldığı bir etkinlikte sarı-kırmızılıların kendi deyimiyle ‘tökezleyeceğini’ belirten Kocaman, “G.Saray’ın özellikle bu sezonki deplasman performansına bakacak olursak kalan iki maçta puan kaybetmelerine bekliyorum. Şu ana kadar 26 gol atıp 23 gol yemişler. Bu da kazanmaları için yetmediği anlamına geliyor. Biz kalan maçlarımızı kazanıp rakiplerimizi izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘TAKINTIM YOK!’

UZUN zamandır ilk 11’de şans vermediği Mathieu Valbuena ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara da yanıt veren Kocaman, şunları söyledi: “Ben zamanında hem teknik direktörlük hem de futbolculuk yaparken kendimi bile yedek bırakmış birisiyim. Valbuena’ya ne takıntım olabilir? Ben kendimi bile yedek bıraktım.”

Haberin Devamı

Dirar yetişmedi Alper yine 11’de
F.BAHÇE Teknik Patronu Aykut Kocaman, kazanan 11’i korumakta ısrarcı. Geçen hafta sakatlığı yüzünden son anda kadrodan çıkartılan Nabil Dirar’ın bugün de sahada olması beklenmiyor. Valbuena’nın karşılaşmaya yine yedek başlayacağı, Alper Potuk’un 11’deki yerini alacağı öğrenildi.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER