Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

FIFA, Portekiz'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'ndan sonra tüm resmi karşılaşmalarda altın ve gümüş gol kuralını kaldırılarak, klasik uzatmalara dönülmesine karar verdi. Ayrıca önümüzdeki sezondan itibaren özel karşılaşmalarda oyuncu değişikliği sayısı 6'ya çıkarılırken futbolcuların golden sonra forma çıkartması yasaklandı

Kura çekimi perşembe günü
Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları kura çekimi, perşembe günü İstanbul'da yapılacak. Fenerbahçe, Trabzonspor, İstanbulspor ve G.Birliği'nin katılacağı kura çekimi saat 11.00'de Beylerbeyi Atatürk Araştırma ve Eğitim Merkezi Tesisleri'nde yapılacak.

Nihat'a puan bile vermediler
Real Sociedad'ın sahasında Albacete'ye 1-0 yenildiği maçtan sonra İspanyol gazeteleri Nihat Kahveci'ye 'sıfır' puan verdi. AS gazetesi milli yıldıza puan bile vermezken, Marca, "Nihat, hiçbir tehlike yaratamadı" yorumunda bulundu. Diariovasco ise takımın golcü futbolcuya ihtiyacı olduğunu, Kovaçeviç ile Nihat'ın geçen yılki performanslarını gösteremediğini bildirdi.

Atina'ya 51 sporcu gidiyor
Türkiye'nin Atina Olimpiyat Oyunları'na 51 sporcuyla katılması kesinleşti. Olimpiyat Oyunları İcra Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin bu sayının 60'a çıkmasını istediklerini söyledi. Şahin, "Atina Olimpiyatları'nda büyük başarılar elde etmeye kararlıyız" dedi.

'Büyük başarı yakaladık'
Grekoromen Güreş Atina Olimpiyat Oyunları elemelerinde, Türk güreşçileri 4 sıklette 3 olimpiyat vizesi çıkarırken, Federasyon Başkanı Osman Sansal, Türk güreşçilerinin büyük bir başarı yakaladığına dikkat çekti. Şansal "Dünyada hem serbestte hem grekoromende, 6 sıklette olimpiyat vizesi alan 4 ülkeden biriyiz" dedi.

TJK kongre kararı aldı
Türkiye Jokey Kulübü, 17 Mart'ta olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Ömer Faruk Girgin başkanlığındaki yönetim kurulunun istifa kararı aldığı, yeni yönetimin belirleneceği olağanüstü kongrenin de 17 Mart'ta yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı