Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Kazımcan Karataş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kazım Karataş’ın mevki ne, hangi takımlarda ve pozisyonda oynadı?

Kazımcan Karataş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kazım Karataş’ın mevki ne, hangi takımlarda ve pozisyonda oynadı?

Altay ve Galatasaray, Kazımcan Karataş'ın sarı-kırmızılılara transfer olduğunu açıkladı. Eyüpspor ile imza aşamasına gelen futbolcunun sözleşmesine koydurmak istediği özel bir maddenin transfer görüşmelerini tıkadığı ve sarı kırmızılı ekiple anlaştığı öğrenildi. Peki, Kazımcan Karataş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kazım Karataş’ın mevki ne, hangi takımlarda ve pozisyonda oynadı?

Kazımcan Karataş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kazım Karataş’ın mevki ne, hangi takımlarda ve pozisyonda oynadı?

Altay'ın başarılı sol beki Kazımcan Karataş Galatasaray ile anlaştı. Altay'dan yapılan açıklamada "16 Ocak 2003'te İzmir'de dünyaya gelen profesyonel futbolcumuz, evladımız Kazımcan Karataş'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlanmıştır. Futbola Altay'ımızda başlayan, Altay Spor Okulları'nda yetişen, ardından altyapımızda her yaş grubundaki takımlarımızda forma giyen, U17-U19 ve U21 Milli Takımı'mızın oyuncusu olan evladımız Kazımcan Karataş'a kulübümüze verdiği tüm hizmetler için çok teşekkür ederiz. Yolun açık olsun bizim çocuk...Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur." İfadelerini kullandı.

Kazımcan Karataş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kazımcan Karataş 16 Ocak 2003 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Futbola Altay altyapısında başlayan Kazımcan siyah beyazlı ekibin her yaş grubundaki takımlarının formasını terletmiştir.

Kazımcan Karataş Altay kulübünde gösterdiği performansla U17 ve U19 milli takımlarımızın vazgeçilmez oyuncuları arasına girmeyi başardı.

Kazım Karataş’ın mevki ne, hangi takımlarda ve pozisyonda oynadı?

Haberin Devamı

Kazımcan Karataş 17 yaşındayken Altay A takımında forma giyerek kendini ispatlama şansını yakaladı.

Bu şansı en iyi şekilde kullanan futbolcu büyük takımların ilgisini çekmeyi başardı ve Galatasaray ile 5 yıllık bir kontrata imza attı. Sol bek mevkisinde görev alan Karataş, Altay alt yapısında futbola başladıktan sonra 2020 yılında Altay'da profesyonel olmuştur. Kazımcan Karataş, 32 maçta 1 gol 2 asist üretmiştir.