Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Kazanmaya gidiyoruz’

‘Kazanmaya gidiyoruz’

G.Saray Kadın Basketbol Takımı, dün basın mensuplarıyla buluştu.

‘Kazanmaya gidiyoruz’

Türkiye'yi 18-24 Mart tarihleri arasında F.Bahçe ile birlikte Rusya’daki Kadınlar Euroleague 8’li Finali’nde temsil edecek olan G.Saray Kadın Basketbol Takımı, dün basın mensuplarıyla buluştu. Sarı-kırmızılıların tecrübeli koçu Ekrem Memnun, VATAN’a yaptığı açıklamada favori olmadıklarını belirtirken şunları söyledi:

“Kazanmak için gidiyoruz. İyi oynuyoruz diyemem ama çok çabalıyor, çok mücadele ediyoruz. 8’li Final için favori takım söyleyemem. Ama geçen sene de Rivas Ecopolis favori olmamasına rağmen final oynadı. Biz de bu sene böyle bir sürpriz yapıp kupayı kazanmak istiyoruz.
EN güçlü yanımız, dünya çapında üç uzunla rotasyon yapabilmemiz. Buna kısalarda da eklenirse daha da güçleneceğiz.

Futboldan çok anlamam ama Schalke karşısında G.Saray’ı izlerken tüylerim diken diken oldu. 2. golden sonraki kenetlenmeleri beni duygulandırdı. Biz de böyle bir takım yaratmaya çalışıyoruz.”


‘Kupayı çok istiyoruz'

Sarı-Kırmızılıların iki ABD’li guardı Lindsey Harding ve Eshaya Murphy de tek düşüncelerinin kupayı kazanmak olduğunu ifade ettiler. Büyük bir Drogba hayranı olan Murphy, “Kupayı kaldıracağımıza inanıyorum. Bunu yapabilecek gücümüz var” derken, Harding ise “En büyük artımız kupayı çok kazanmak istememiz” diye konuştu.
AYRICA iki oyuncu da G.Saray’ın tüm dünyada tanındığını, Avrupa’nın neresine gitseler insanların üzerlerinde G.Saray armasını görünce kendilerine futboldan bahsettiğini ve bu durum nedeniyle gurur duyduklarını söylediler.

Haberin Devamı