Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Kasımpaşa’nın ‘Hakan’ı var!

Kasımpaşa’nın ‘Hakan’ı var!

Kasımpaşa, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u Hakan'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Antalyaspor'un tek golü Ömer Şişmanoğlu'ndan geldi.

Kasımpaşa’nın ‘Hakan’ı var!

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Kasımpaşa, sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti.

İki takımın da maç boyunca fazla gol pozisyonu yaratamadığı maçın ilk yarısında Eren Derdiyok Kasımpaşa adına, ikinci yarıda Ömer Şişmanoğlu da Antalyaspor adına çok net fırsatlardan yararlanamadılar. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde gelişen karşılaşmada Inkoom’un 75. dakikada kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Antalyaspor, 3 dakika sonra golü ağlarında gördü. Sağdan yapılan ortaya iyi yükselen Eren Derdiyok’un kafa ile indirdiği topa altıpasın içinden dokunan Hakan, takımını öne geçiren golü kaydetti.

Yediği golün ardından Antalyaspor, beraberliği sağlamak için çabalasa da 10 kişi kalmasının da verdiği dezavantajla önemli bir fırsat yakalayamadı. Maçın son bölümünde bir kez daha sahneye çıkan Hakan, kalecinin hatasını iyi değerlendirdi ve yaptığı kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda Ömer Şişmanoğlu’nun attığı gol Antalyaspor için teselliden öteye gidemedi ve ev sahibi ekip üç puanı hanesine yazdıran ekip oldu.

Haberin Devamı

Bu galibiyetle puanını 37’ye yükselten Kasımpaşa, ligde 6. sıraya yükseldi. 28 puanda kalan Antalyaspor ise 13. sırada yer aldı.