Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Kasımpaşa: 0 - Trabzonspor: 1

Kasımpaşa: 0 - Trabzonspor: 1

Trabzonspor, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Bordo-mavili ekip, zirve yarışında yara almak istemiyordu ve mücadeleyi 1-0 kazanarak doludizgin yoluna devam etti.

Kasımpaşa: 0 - Trabzonspor: 1

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 yendi.
Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında 2 takım da pozisyon üretmekte zorlandı. İkinci yarıya iyi başlayan Trabzonspor, 53. dakikada Anastasios Bakasetas'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda 2 takım da yakaladığı pozisyonları golle sonuçlandıramadı ve bordo-mavili takım müsabakayı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.
Bu sonuçla ligde 4. galibiyetini alan Trabzonspor, puanını 13'e çıkardı. Üst üste 2. mağlubiyetini yaşayan Kasımpaşa ise 5 puanda kaldı.
Abdulkadir Parmak sakatlandı
Trabzonsporlu futbolcu Abdulkadir Parmak, 47. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Berat Özdemir'in yerine oyuna dahil olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, büyük şanssızlık yaşadı. Abdulkadir, orta sahada Loret Sadiku'dan sıyrıldıktan sonra sol arka adalesini tutarak kendisini yere bıraktı.
Saha içinde ilk müdahalesi yapılan bordo-mavili futbolcu, oyuna devam edemedi. Teknik direktör Abdullah Avcı, Abdulkadir Parmak'ın yerine 50. dakikada Yusuf Sarı'yı sahaya sürdü.
Bakasetas, 3. golünü attı
Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, bu sezon 3. kez fileleri havalandırdı.
Bordo-mavili takımda 2. sezonunu geçiren Bakasetas, 2021-2022'de ligde çıktığı 5. maçta 3. golünü kaydetti.
Trabzonspor'un Süper Lig'in ilk 2 haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Demir Grup Sivasspor'u mağlup ettiği müsabakalarda birer gole imza atan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kasımpaşa karşılaşmasının tek golünü kaydederek alınan galibiyette başroül üstlendi.
Öte yandan, mücadelenin 83. dakikasında Abdülkadir Ömür'ün yerine oyuna giren Trabzonspor'un milli futbolcusu Dorukhan Toköz, bordo-mavili formayı ilk kez giydi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa: 0 - Trabzonspor: 1

MAÇTAN DAKİKALAR

90 +6- Mücadele Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
88- Kasımpaşa takımında Valentin Eysseric hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
87- Trabzonspor takımında Bruno Peres, sarı kart görüyor.

Haberin Devamı

87- Trabzonspor takımında Bruno Peres, sarı kart görüyor.

84- Kasımpaşa takımında oyuncu değişikliği; Loret Sadiku oyundan çıkarken Doğucan Haspolat oyuna giren isim.
84- Kasımpaşa takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Evren Eren Elmalı çıkıyor ve yerine Sakıb Aytaç oyuna giriyor.

83- Trabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Anastasios Bakasetas oyundan çıkarken Manolis Siopis oyuna giren isim.
83- Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Abdülkadir Ömür çıkıyor ve yerine Dorukhan Toköz oyuna giriyor.

81- Ceza sahası içinde topla buluşan Valentin Eysseric, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Uğurcan Çakır kurtarıyor.

75- Trabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Andreas Cornelius oyundan çıkarken Gervinho oyuna giren isim.

Haberin Devamı

73- Trabzonspor takımından Abdülkadir Ömür tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

64- Kasımpaşa takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Haris Hajradinovic çıkıyor ve yerine Valentin Eysseric oyuna giriyor.

58- Trabzonspor takımında Stefano Denswil hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
58- Kasımpaşa takımından Mehmet Feyzi Yıldırım sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

53- GOL! Anastasios Bakasetas takımını öne geçiren golü atıyor. Golün asistini yapan isim Anthony Nwakaeme.
51- Anastasios Bakasetas önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Anastasios Bakasetas tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
50- Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Abdulkadir Parmak çıkıyor ve yerine Yusuf Sarı oyuna giriyor.

Haberin Devamı

46- Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Berat Özdemir çıkıyor ve yerine Abdulkadir Parmak oyuna giriyor.
46- Mücadelede ikinci yarı başladı.

45- Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

45- Bu dakikada Kasımpaşa takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Umut Bozok

43- Trabzonspor takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Bruno Peres.
42- Loret Sadiku ile Bruno Peres arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Loret Sadiku. Yarı alanın ortalarından Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.

36- Haris Hajradinovic, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Uğurcan Çakır kurtarıyor.

30- Tarkan Serbest, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

22- Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Yusuf Erdoğan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

15- Anastasios Bakasetas ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
14- Trabzonspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Vitor Hugo geçiyor.
13- Kasımpaşa takımında Umut Bozok hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
13- Berat Özdemir, Umut Bozok tarafından faulle durdurulduğu için Trabzonspor serbest vuruş kullanacak.
13- Anastasios Bakasetas rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

10- Kasımpaşa takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ryan Donk.

6- Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Michal Travnik ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

1- Mücadele başladı.