Gazete Vatan Logo
Futbol Kartal'a Fransız stoper!

Kartal'a Fransız stoper!

Beşiktaş, FC Sochaux'da forma giyen Jérémie Bréchet'nin peşine düştü. İşte Brechet'in özellikleri


Sezon boyunca gerek yerli gerekse de yabancı hemen tüm savunma oyuncuları çokça eleştirilen Beşiktaş, yeni döneme bu sorunu çözerek girmek istiyor. Bu konuda bu kez ince eleyip sık dokumaya kararlı olan siyah beyazlı yönetimin adayları arasında Fransız Jérémie Bréchet ön plana çıktı.

FC Sochaux'da forma giyen Mevlüt Erdinç'in de takım arkadaşı olan Bréchet, 28 yaşında. 2 sezondur Sauchaux'da oynayan Bréchet, kariyerinde İnter, Olimpik Lyon ve Real Sociedad takımlarını barındırıyor. Saint-Etienne, Borussia Dortmund ve Osasuna'nın da istediği Bréchet'nin Beşiktaş için en çekici özelliğiyse 30 Haziran 2008 tarihinden itibaren serbest kalacak olması. Transfer piyasasında bonservisine yaklaşık 4 milyon avroluk değer biçilen Bréchet, eğer Beşiktaş'a 'Evet' derse, ekstra bedelsiz olarak Türkiye'ye gelmiş olacak.

Bu arada Beşikaş'ın, stoper mevkii için Monaco'dan Sylvain Monsoreau, River Plate'den Gustavo Daniel Cabral, Real Mallorca'dan Fernando Navarro, Fluminese'den Thiago Silva ve Lokomativ Moskova'dan Emir Spahic'i takibi de sürüyor. (goal.com)

Haberin Devamı