Gazete Vatan Logo
Futbol Kartal istedi Fener kaptı

Kartal istedi Fener kaptı

F.Bahçe, Beşiktaş’a büyük bir transfer çalımı attı ve Diego Ribas’la anlaştı

Kartal istedi Fener kaptı

F.BAHÇE, Diego Ribas’ı Beşiktaş’ın elinden aldı... Siyah-beyazlıların uzun süredir görüştüğü Brezilyalı yıldız sarı-lacivertlilerin oldu...

BİLİNDİĞİ gibi Beşiktaşlı yöneticiler Diego Ribas’la aylardır temasta olduklarını saklamıyorlardı. Ancak F.Bahçe işi çok gizli yürüttü. Daha önce “Takıma mutlaka bir 10 numara alacağım” diyen başkan Aziz Yıldırım devreye girdi ve hem oyuncu hem de menajerle kurulan tüm temaslarda aktif rol oynadı. Başkan transferdeki pürüzleri ortadan kaldırınca devreye genel sekreter Mahmut Uslu’yu soktı. Bundan sonra pazarlık savaşını kazanan sarı-lacivertliler dünyaca ünlü oyuncuyla anlaşmaya vardı.

DÜN Beşiktaş’ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın “Diego’nun menajerliğini de yapan babasının hiç bitmeyen ve artık dayanılmaz hale gelen istekleri yüzünden Diego transferinden vazgeçtik. Artık taraftarlarımızın bağrına basacağı ve çok beğeneceği başka bir oyuncuyla görüşüyoruz. Büyük aşama kaydettik” şeklindeki açıklamasının üzerinden birkaç saat geçtikten sonra F.Bahçe’den KAP’a “Profesyonel futbolcu Diego Ribas da Cunha’nın transferi için temsilcileri ile görüşmelere başlanmıştır” bildirimi de yapıldı.

SADECE BELHANDA

BURADA şu istatistik çok önemli. F.Bahçe bugüne kadar KAP’a görüşmelere başladığını bildirdiği oyunculardan sadece Younes Belhanda’yı transfer edemedi. Sarı-lacivertlilerin Diego Ribas’la 3 yıl için söz kestiği ve 5 milyon Euro imza parası, senelik de 3 milyon 750 bin Euro garanti ücret ödeyeceği öne sürüldü.

‘F.Bahçe Diego’ya 5.7 milyon verecek’

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Deniz Atalay, Diego’nun F.Bahçe’yle anlaştığı doğruladı. Sambacı’ya imza attıramamalarına üzülmediklerini belirten Atalay, “F.Bahçe yıllık 5 milyon 700 bin Euro veriyormuş. Söylenecek fazla şey yok. Önemli olan oyuncunun ismi değil, takıma yararlı olması” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı