Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal direkten döndü

Kartal direkten döndü

Başakşehir karşısında 2-0 geri düşen Beşiktaş, son bölümde bulduğu gollerle 1 puana duacı oldu.

Kartal direkten döndü

ERSAN’IN gitmesi, Rhodolfo’nun sezonu kapatması, Marcelo’nun da cezalı duruma düşmesiyle dün Beşiktaş’ın Başakşehir karşısında en önemli dezavantajı fizik olarak küçük kalmasıydı. Siyah-beyazlıların 11’inde kaleci Tolga hariç Gomez ve Atiba dışında 1.85’in üzerinde oyuncu yoktu. Başakşehir’de ise başta 1.96’lık Batdal’ın yanı sıra Yalçın, Epureanu ve Bekir gibi kuleler vardı.

BAŞAKŞEHİR gibi ciddi bir rakip karşısına önemli eksiklerle çıkan Beşiktaş için öne geçmek çok önemliydi. Ama 12 ve 19’da siyah-beyazlıların bu konuda en güvendiği isim Gomez 2 net fırsatı harcadı. 20’den sonra Beşiktaş önde top tutmakta zorlanıp basit pas hataları da yapınca Başakşehir’in baskısını hissetmeye başladı. Golü de çıkarken yapılan bir top kaybı sonrası 25’te yedi. Visca, Batdal’la duvar pasına girip defans arkasına sarktı ve Tolga’yı avladı.

BAŞAKŞEHİR 2. golü de 54’te bir duran topta Mahmut’un kafasıyla buldu. Sonrasında Beşiktaş maçtan umudunu kesmiş gibi görünüyordu fakat oyuna sonradan giren Quaresma, Kartal’ı canlandırdı. 78’de Cenk’e asisti yaptı, 82’de sağ tarafta serbest vuruş kazandırdı ve 83’te Sosa atışı kullandı, Atiba kafayı vurdu, skor 2-2’ye geldi.

Haberin Devamı

KALAN bölümde ise 2 takım da birbirlerinin basit hatalarından galibiyet golünü getirebilecek ciddi fırsatlar yakalasa da o şanslar yine kötü final tercihleriyle pozisyona dönüşmeden harcandı.