Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kara Kartal düştü!

Kara Kartal düştü!

Beşiktaş’ın ligdeki 14 maçlık yenilmezlik serisi Kasımpaşa deplasmanında son buldu.

Kara Kartal düştü!

31’de Cenk’le öne geçen siyah-beyazlılar, 2. yarının başında dağıldı. 47’de Tunay skoru eşitlerken 50’de G.Gönül kendi kalesine golü attı. Beşiktaş’ın kalan süredeki baskısı sonuç getirmeyince M.Başakşehir zirvenin tek sahibi oldu

DAKİKA 72... Kasımpaşa 2-1 önde ve Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Şenol Güneş, Aboubakar’ın yerine Kerim’i aldı.

BİR başka deyişle Quaresma, Tolgay, Oğuzhan gibi kaleye uzak oynayan oyuncularına bir tanesini daha ekleyip Cenk’le birlikte gol atabilecek diğer oyuncusunu çıkardı. Üstelik Adriano, Atiba ve G.Gönül de toplar getiriyorken.

BU dakikadan sonra siyah-beyazlılar topa sürekli sahip olup ceza sahasına servisler yapmasına rağmen Cenk, savunmacıların arasında kayboldu. Beşiktaş, 72’den sonra tek pozisyonunu oyuna 86’da giren ve golcü kimliği olan Olcay’la buldu ama atamayınca yenildi.

KALECİ RAMAZAN DEVLEŞTİ

31’DE aradığı golü Tolgay’ın başlattığı kontratak sonucunda Cenk’in boş kaleye vurduğu kafayla buldu Beşiktaş. İlk yarıda atak yapamayan Kasımpaşa ise 47’de skoru eşitledi. Eduok’un sağdan ortasında, savunmanın arka direkte unuttuğu Tunay vurdu, Fabri’nin çabası yetmedi. 50’de de Beşiktaş defansının uzaklaştıramadığı topa tam Eduok vuracakken G.Gönül araya girmek istedi ama yaptığı müdahale Fabri’ye aşırtma oldu, skor 2-1’e geldi.

Haberin Devamı

54’TE Oğuzhan’ın kafa vuruşunu ve 55’te Tolgay’ın şutunu Ramazan kurtardı. 58’de Adriano ortaladı, Gökhan arkada içeri çevirdi ama kimse dokunamadı. 59’da Cenk’in şutu Ramazan’da kaldı. 90+2’de ise Olcay altıpastan vurdu ama Ramazan yine başarılıydı ve siyah-beyazlıların yenilmezliği son buldu.