Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kaleci kesin stoper belki

Kaleci kesin stoper belki

Beşiktaş devre arası transfer politikasını netleştirdi.

Kaleci kesin stoper belki

Siyah-beyazlılar ocakta mutlaka direkt ilk 11’de oynayabilecek kalitede bir file bekçisi kadrosuna katacak. Elinde defansın ortasında oynayan 5 oyuncu bulunan Kartal, eğer bunlardan biriyle yollarını ayırırsa bu mevkiye de takviye yapacak.

SPOR Toto Süper Lig’in ilk yarısını 41 puanla lider bitiren Beşiktaş, sezonun 2. yarısında daha da güçlü olmak istiyor. İyileşen ve 2. yarıda forma giyebilecek duruma gelecek olan Veli Kavlak ile

Tolgay Arslan’ı yeni transfer gibi gören siyah-beyazlılar, ara transfer döneminde izleyeceği politikayı netleştirdi.

BUNA göre siyah-beyazlılar Tolga Zengin ve Günay Güvenç’in yanına mutlaka gelir gelmez direkt ilk 11’de forma giyebilecek kalitede bir kaleci alacak. Tolga ve Günay’ın ilk yarıda oynadıkları maçlarda yaptıkları hataların yanı sıra bu pozisyonda sayısal eksiklik olduğunun da düşünülmesi Beşiktaş yönetiminin bu kararı almasında ciddi etken oldu.

ŞU an için en önemli aday Dnip-ro’nun Ukraynalı eldiveni Denys Boyko... Siyah-beyazlılar ‘King Kong’ lakaplı kaleciyi renklerine bağlamak için yoğun çaba sarfediyor. Kartal’ın alternatifleri ise Marsilya’da forma giyen Fransız kaleci Steve Mandanda ve Hamburg’un Alman file bekçisi Rene Adler... Yönetim bu oyuncular için de görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

LİSTE BAŞI DOUGLAS

SİYAH-BEYAZLILARIN gündeminde bir de stoper transferi var. Ancak kadroda şu an defansın ortasında oynayabilen 5 oyuncu bulunuyor. Bu isimler Rhodolfo, Ersan, Milosevic, Franco ve Tosic... Devre arasında bu isimlerden biriyle yollar ayrılırsa bu mevkiye de takviye yapılacak. Yönetim bu ihtimali güçlü görüyor ve bazı isimlerle temaslar sürüyor. Kartal’ın listesinin ilk sırasında yine Dnipro’dan Douglas Silva yer alıyor.