Gazete Vatan Logo
Futbol Kadınlar Muslera'ya saldırdı!

Kadınlar Muslera'ya saldırdı!

Taraftar sevgisi Terim'e idman kapattırdı!

Kadınlar Muslera'ya saldırdı!

Teknik Direktör Fatih Terim, takıma moral olsun diye sarı-kırmızılı taraftarların idmanı izlemesine izin verirken, 5 kadın taraftarın sevgi gösterisini abartıp kaleci Muslera'yı yere yatırarak öpücüklere boğması bardağı taşırdı.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in gelişinin ardından sarı- kırmızılı taraftarlar da takımlarının antrenmanını daha çok seyredip hayranı oldukları futbolcuları daha yakından görme şansını elde etmişlerdi.

Ancak basına kapalı, taraftara açık olarak gerçekleşen antrenmanlarda yaşanan bazı olaylar nedeniyle, idmanların taraftarlara teknik patron Fatih Terim'in belirleyeceği bir tarihe kadar kapatıldığı ifade edildi.

Sevgi gösterisini abarttılar

Star Gazetesi'nin haberine göre; Geçtiğimiz günlerde Florya'da bulunan üst sahada taraftara açık basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman sırasında Muslera'nın başına gelen trajikomik olayın ardından Terim'in antrenmanları taraftarlara kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı futbolcuların çalışmasının tamamlanmasına az bir süre kala, Uruguaylı kalecinin hayranı olan 5 kadın taraftarın antrenman sahasına girip Muslera'yı yere yatırarak sevgi gösterisini abartınca ortalığın karıştığı belirtildi.

Takımın huzuru bozuluyor

5 kadın taraftarı, yere yatırdıkları Muslera'nın üzerinden almakta zorluk çeken güvenlik güçlerinin de zor anlar yaşadıkları, yetkililerin Muslera fanatiklerine yaptığı, "Lütfen sahayı terk edin" uyarısına, "Terk edemeyiz; bir daha Muslera'yı nerede göreceğiz" cevabını verdiği, aşırı sevgi gösterisinin devam etmesinin ardından Terim'in hem güvenlik hem de antrenmanın huzuru açısından tesislere taraftar girişini yasakladığı ortaya çıktı. (star)

Haberin Devamı