Gazete Vatan Logo
Futbol Kadıköy'de dikkat çeken görüntü! Şaşırttı...

Kadıköy'de dikkat çeken görüntü! Şaşırttı...

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de İtalyan ekibi Cagliari ile karşılaştığı maçta, dikkat çeken görüntüler vardı...

Kadıköy'de dikkat çeken görüntü! Şaşırttı...

Spor Toto Süper Lig'in 2019-20 sezonu çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçı kapsamında İtalyan takımı Cagliari ile Ülker Stadı'nda karşılaştı.

Çalışmalarına Topuk Yaylası Tesislerinde başlayan, ilk hazırlık maçında Boluspor'u 2-0, ikinci hazırlık maçında Bursaspor'u da aynı skorla mağlup eden sarı lacivertliler, hazırlıklarını Avusturya'da yaptığı kampla sürdürmüştü.

Avusturya kampında Wolfsburg'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, güzel bir oyun ortaya koyduğu maçta Hertha Berlin'e 2-1 yenilmişti.

Avusturya kampı sonrası Almanya'da gerçekleşen Audi Kupası'nda devlerle karşılaşan sarı lacivertliler, istediği sonuçları alamamıştı.

Ev sahibi Bayern'e 6-1 kaybeden Fenerbahçe, Real Madrid'e de 5-3 yenilmişti.

İstanbul'a dönen Fenerbahçe, çalışmalarını Can Bartu Tesislerinde sürdürürken, son iki yıldır Kadıköy'de hazırlık maçı yaptığı Cagliari ile yine karşı karşıya geldi.

Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan maça; Altay, Isla, Jailson, Sadık, Dirar, Ozan Tufan, Emre, Kruse, Rodrigues, Moses, Vedat Muriqi 11'iyle çıkan sarı lacivertlilerde gözler Belözoğlu'ndaydı.

Haberin Devamı

Yıllar sonra sarı lacivertli formayla yeniden Kadıköy çimlerine ayak basan Emre'ye taraftarların yoğun ilgisi vardı.

Taraftarlar tarafından çağrılan yıldız oyuncu, tek tek tribünleri selamladı.

Şaşırtan benzerlik

Öte yandan, Kadıköy'de maçı seyretmeye gelen Fenerbahçeli bir taraftarın, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'e benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Taraftarların da ilgisini çeken güzel futbolsever, objektiflere böyle yansıdı.

Emre Belözoğlu 1530 gün sonra golle döndü

Fenerbahçe'ye 4 sezon sonra yeniden dönen Emre Belözoğlu, Kadıköy'ün çimlerine 1530 gün sonra çıktı.

Ülker Stadı'nda son olarak 30 Mayıs 2015'te Kasımpaşa karşısında Fenerbahçe forması giyen Emre, 4 yılı aşkın süre sonra sarı-lacivertli formayı Kadıköy'de giydi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Deniz Türüç, Cagliari'yle oynanan hazırlık maçında ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Reyes'e tepki

Fenerbahçeli taraftarlar, Meksikalı oyuncu Diego Reyes'e tepki gösterdi. Karşılaşmanın 62. dakikasında Jailson'un yerine sahaya giren Meksikalı stoper, oyuna dahil olur olmaz penaltıya sebebiyet verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli taraftarlar da Reyes'in top ayağına geldiğinde, oyuncuyu ıslıkladı. Bu duruma engel olmak isteyen teknik direktör Ersun Yanal ile kaptan Emre Belözoğlu tribünleri sakinleştirmeye çalıştı. Islıklar maç sonuna kadar devam ederken, bir grup taraftar ise Reyes'e alkışla destek oldu.

Sarı-lacivertli taraftarların protesto hedefindeki diğer bir isim olan Alper Potuk da top ayağına geldiğinde zaman zaman ıslıklandı.

Allahyar'a büyük ilgi

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Allahyar, Cagliari ile oynanan hazırlık maçı sonrası stattan taksi ile ayrıldı. İranlı futbolcu maç sonu taraftarlara hatıra fotoğrafı çekip, imza dağıttı.

Emre Belözoğlu ağırlığını koydu!

Maçta harika bir frikik golü atan tecrübeli oyuncu, ikinci golü kaydeden Ozan Tufan'a uyarılarda bulundu.

Ceza sahası dışından çıkardığı sert şutla ağları havalandıran Ozan, gol sevinci sonrası Emre Belözoğlu tarafından uyarıldı.

Haberin Devamı

Ozan Tufan’ın yanına koşan Emre Belözoğlu, genç oyuncuya pozisyon hatalarını anlattı ve bir süre saha içinde uyarılarda bulundu.

İkinci yarıda Cagliari'nin gollerine engel olamayan sarı lacivertli ekip, sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı.