Gazete Vatan Logo
Futbol Jaws Rodriguez fena ısırdı

Jaws Rodriguez fena ısırdı

Suarez'in 'ısırık' yüzünden aldığı cezayla bir kanadı kırık olan Uruguay, Kolombiya'nın yıldızına teslim oldu

Jaws Rodriguez fena ısırdı

KİMSE Suarez ceza aldı, Uruguay elendi demesin. Elbette Suarez'in bir takıma yaptığı katkıyı tartışacak değiliz lakin dün izlediğimiz Uruguay'a da can verecek kadar ilah değil Suarez. Savunma güvenliği parolasıyla gruptan kaza bel çıkan Uruguay, Kolombiya'yı da böyle avlamaya kalkınca evinin yolunu tuttu.

SUAREZ'İN yeri Cavani'ye emanet edilirken onun görevleri ise Cavani'ye verildi... Tuttu mu? Tutmadı tabii ki.

ZUNIGA'NIN çıkışlarında tehlikeyi sezemeyen Uruguay'a cezayı kesmek ise James Rodriguez'e kaldı... Yayın gerisinde göğsünde yumuşattığı topa soluyla ahenk katan Monacolu yıldız Muslera'nın parmaklarına çarpsa da kimsenin tarihi golüne engel olmasına izin vermedi. Dakika 29: 1-0.

E artık hücuma çık dedik Uruguay'a! İftar sonrası da uyumamak için zor tuttuk kendimizi... Yok olmadı pozisyon... Direndik 35-45 arasında...

CAVANI YETMEDİ

AHESTE başladı yine Güneş'in Ülkesi maça... Takım gibi derli toplu hareket eden Kolombiya'da yine sahne James Rodriguez'indi 50'de... Pas trafiğine yetişemedi Uruguay savunması, arka direkte J.Rodriguez kafa vuruşuyla kesti cezayı:2-0. 62'den sonra Kolombiya iyice yaslandı geriye... Uruguay da eleneceğini hatırlayıp hücuma karar verdi.. Zaman zaman Cavani'nin tek kişilik çabası da faydalı olmadı.

Haberin Devamı

1950'DE Maracana Stadı'nda Brezilya'yı deviren Uruguay, bu mabedin 'lanetli' olarak adlandırılmasına neden olmuştu. Dün bu stattaki şansları da son buldu. Futbolda batıl inançlar değil sahada savaşanlar kazanır.