Gazete Vatan Logo
Futbol İsveç Milli Takımı skandalla sarsıldı!

İsveç Milli Takımı skandalla sarsıldı!

Türkiye maçı sonrası İsveç Milli Takımı seks skandalıyla çalkalanıyor.

İsveç Milli Takımı skandalla sarsıldı!

İsveç Devlet Televizyonu (SVT) Spor Servisin konuştuğu milli futbolcunun, suçlamayı kabul etmeyerek sözkonusu seks videosunu kendisinin kadına göndermediğini, kimliğinin biri tarafından çalınmış olup kötüye kullanılarak sahte hesaptan gönderilmiş olabileceğini söylediği öne sürüldü.

Tacizle suçlanan milli futbolcunun ayrıca, çok kızgın olduğunu belirterek, böyle şeyler yaşayan tüm kadın ve kızlara yazık olduğunu belirttiği kaydedildi.

Futbolcunun bu ifadelerinin doğru olmadığını öne süren kadın, filmi kendisine İsveç Milli Takımı kampındayken gönderdiği iddiasında bulundu.

İsveç Futbol Federasyonu futbolcunun ifadesine inandığını belirtirken, federasyon genel sekreteri Håkan Sjöstrand, olaya çok ciddi baktıklarını söyledi.

Birilerinin açıkça futbolcuya kötü şeyler yapmak istediğine vurgu yapan Sjöstrand, aldıkları enformasyona göre futbolcunun kimliğinin çalınmasına maruz kaldığını ve polisle irtibata geçtikleri gibi kendilerininde olayı araştırdıklarını ifade etti.

Öte yandan, kadının suç duyurusu üzerine, polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Martin Olsson kendini savundu: Masumum

İsveç Milli Takımı ile ülke de şok etkisi yaratan taciz suçlamasının patlak vermesi üzerine, daha önce ismi açıklanmayan milli futbolcu dün ortaya çıktı.

Ülkenin en büyük gazetelerinden Aftonbladet'e konuşan İsveç Milli Takımı solbeki Swansea'li Martin Olsson, suçlanan kişinin kendisi olduğunu belirterek, birçok kişinin milli takımda oynayan kendisi gibilerini örnek aldıklarını ve böyle bir şeyi asla yapmayacağını, masum olduğunu belirtti.

Kişi ya da kişilerin sosyal medyada fotoğraflarını çalarak Snapchat ve Tinder'de kullandıklarına değinen Olsson, bazılarının kendisini rahatsız etmeye teşebbüs ettiklerini ya da bu kişilerin normalde zihinsel istikrarlı olmadıklarını ve bunu neden yaptıklarını bilmediğini ima etti.

Milli solbek Olsson'un ayrıca, 2013 yılında da benzer bir olayla karşı karşıya kaldığını ve soruşturma sonunda masum olduğunun kanıtlandığı belirtildi.

(Milliyet)