Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İsmail için büyük savaş!

İsmail için büyük savaş!

F.Bahçe ve G.Saray, Beşiktaş’ın ‘elveda’ dediği milli sol beki transfer etmek için uğraşıyor

İsmail için büyük savaş!

Beşiktaş, İsmail’in sözleşmesini uzatmak için bir süredir uğraşıyordu fakat anlaşma sağlanamadı. Milli oyuncu için veda mesajı yayımlandı ve ezeli rakiplere gün doğdu.

YABANCI kontenjanı kalksa da takımlarıyla olan sözleşmeleri biten yerli oyuncular, kulüplerimizin iştahını kabartmaya devam ediyor. Beşiktaş, Gökhan Gönül hamlesiyle şampiyonluk için kıyasıya yarıştıkları F.Bahçe’ye sezonun ilk golünü atarken, sarı-lacivertliler Martin Skrtel hamlesiyle Kartal’a misilleme yapmıştı.

İKİ kulüp arasındaki atışma, bu transferlerle sınırlı kalacakmış gibi durmuyor. Beşiktaş ile kontratı sona eren ve 1.5 aydır sözleşme yenilemeye yanaşmayan İsmail Köybaşı, tabiri caizse 3 Büyükler’i birbirine düşürdü.

GÖKHAN GÖNÜL’ÜN RÖVANŞI OLACAK!

KADLEC ve Caner’in takımdan ayrılmasının ardından sol beke oyuncu bakan sarı-lacivertliler, boştaki oyuncuyla temasa geçti. 27 yaşındaki oyuncuyu ‘Kanarya’ yapıp, hem sol bek ihtiyaçlarını karşılamak isteyen sarı-lacivertliler hem de Gökhan Gönül’ün rövanşını alarak psikolojik mesaj vermenin niyetinde. İşte tam da görüşmelerin devam ettiği bu süre zarfında G.Saray da devreye girse de sarı-lacivertliler transferi büyük ölçüde bitirdi.

Haberin Devamı

İDMANA ÇIKMADI

BEŞİKTAŞ, İsmail’in geçen sezon gösterdiği performans nedeniyle milli yıldızı elinde tutmak istiyordu. Ancak İsmail idmanlara bile çıkmazken dün ipler koptu. Siyah-beyazlı kulüp, 2009’dan beri takımda olan sol bek için bir veda mesajı yayımlarken gelecekteki futbol hayatında başarılar diledi. Bu ayrılığın ardından G.Saray da devreye girmesine rağmen İsmail’in F.Bahçe’ye imzası artık an meselesi.

Yabancılar cep yaktı

F.BAHÇE’NİN İsmail’e odaklanma sebebi sadece Gökhan Gönül misillemesi değil elbette. Bu mevki için birçok yabancıyla görüşen sarı-lacivertlilerin önüne hep bütçeyi zorlayacak rakamlar çıktı.
SADECE yabancılar değil, Bursasporlu Emre Taşdemir için de durum bundan farksız değildi. Bu yüzden İsmail’e yönelen sarı-lacivertliler, Hasan Ali Kaldırım ayarındaki bu oyuncuyu kadroya katıp oluşacak rekabet ortamıyla sol kanattaki sorunu çözmek derdinde.

Haberin Devamı