Gazete Vatan Logo
İddaa Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye!

Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye!

Misli’de, İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da son sürat devam ediyor. 23. hafta listesinde 15 bilen çıkmadığı için futbolseverlerin gözü iyice Spor Toto’ya çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz haftadan tam 7 milyon 746 bin 961 TL bu haftaya devretti.

Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye!

Sürpriz sonuçlar hesapları karıştırdı…

Spor Toto’nun 2023/24 sezonundaki 23. hafta listesinde yer alan Beşiktaş – Kasımpaşa maçı sürprizlerden birine sahne oldu. Her ne kadar Siyah-Beyazlılar iyi bir dönemden geçmese de evlerinde kaybetmeleri pek de beklenilen bir sonuç değildi. Kayserispor da favori olarak çıktığı maçta sahasında Sivasspor’a mağlup oldu.  Serie A’da ise üst üste galibiyetler alan Fiorentina’ya, Sassuolo “dur” dedi. Yine Serie A’da son şampiyon Napoli, deplasmanda Torino’ya 3-0 kaybetti.

14 bilenler ceplerini doldurdu…

Sürpriz sonuçlara rağmen 45 kişi, 14 maç bilmeyi başardı. Büyük ikramiyeyi kıl payı kaçırsalar da 14 bilerek 98 bin 755 TL kazandılar.

Bu hafta 40 Milyon TL kazanma fırsatı!

Geçtiğimiz hafta 7 milyon 746 bin 961 TL devreden Spor Toto’ya ilginin bu hafta daha da artması bekleniyor. Birbirinden keyifli maçların yer aldığı programda 15 bilenlere 40 Milyon TL’ye varan oldukça büyük meblağlı bir ikramiye verileceği tahmin ediliyor.  Süper Lig maçları ve Avrupa’nın büyük liglerinden 5 karşılaşmanın bulunduğu programda Newcastle United – Manchester City , Manchester United – Tottenham ve Milan – Roma gibi zorlu maçlar da yer alıyor.

Haberin Devamı

Spor Toto’da ilk maç yarın, işte bu haftanın tam programı:

Siz de Spor Toto heyecanını hemen Misli’ye üye olarak doyasına yaşayın! Misli’de Spor Toto karşılaşmaları ile ilgili detaylı istatistikleri ve yazar tahminlerini inceleyerek 15 bilenlerden biri siz olun!

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye!

Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın, anında 50 TL kazanın ve Spor Toto heyecanını yaşamaya başlayın!

 Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye