Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’den günün süper tercihleri

Misli’den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli’den günün süper tercihleri

Pendikspor – Beşiktaş Maç Sonucu 2 (1.77 yerine 1.80)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet seçenekleri bulunan Beşiktaş – Pendikspor karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo’nun tahmini ev sahibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Beşiktaş nihayet kendine geldi. Oynadıkları son 3 maçta 11 gol atarken, kalesini de gole kapamayı başardılar. Pendikspor deplasmanında da son derece favori gözüküyorlar. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılırlar.

Leipzig – B. Leverkusen Maç Sonucu 1 (2.16 yerine 2.20)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Leipzig – B. Leverkusen karşılaşmasında Misli yorumcusu Alper Öcal, mücadeleyi ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Tahmini

Geçen hafta sonu evinde konuk ettiği E. Frankfurt karşısında tek kale bir futbol sergileyen Leipzig erken yediği gol sonrası baskısını hissettirmesine rağmen son vuruşları etkisiz kalınca sahadan 1-0 mağlup ayrılıp ikinci yarıya kötü bir giriş yaptı. Bayer Leverkusen ise milli takım kampında olan Tapasoba, Kossounou, Adli ile sakatlığı bulunan Boniface gibi önemli oyuncularının yokluğunu son karşılaştığı Augsburg karşısında aradı. Fakat son dakikada buldukları golle mücadeleyi 1-0 kazanıp önemli bir galibiyet elde ettiler. Xabi Alonso'nun öğrencileri mutlaka bu karşılaşmada yenilmezlik serisini devam ettirmek isteyeceklerdir. Bu zorlu karşılaşmada ofansif yönü yüksek iki ekip tempo gücü yüksek bir futbol sergileyerek skorlar üretip 3 gol barajını aşar.

Udinese – AC Milan Maç Sonucu 2 (1.73 yerine 1.76)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Udinese – AC Milan karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, konuk ekip Milan’ın karşılaşmayı kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Fiorentina ile 2-2 berabere kalan Udinese, toparlamak adına umut aramaya devam ediyor. Udinese, küme düşme hattından sadece bir puan uzakta. Bu sezon net olarak beklentilerin gerisinde kaldılar. Ev sahibi ekipte en önemli eksik orta saha oyuncusu Bijol. Milan, Roma karşısında aldığı 3-1'lik galibiyette iyi bir performans sergileyerek Scudetto umutlarını canlı tuttu. Her ne kadar Ismael Bennacer ve Samuel Chukwueze uluslararası görevde olsalar da, son zamanlarda gelişme gösteren Milan, istikrarını korumak zorunda. Fikayo Tomori ve Pierre Kalulu sakatlıkları nedeniyle oynamayacak, Allessandro Florenzi’nin durumu ise maç saatinde netleşecek. Udinese, güven veremeyen oyunu ile özellikle savunmada sorunlar yaşamaya müsait bir ekip. Milan, kazanmaya odaklı oyunuyla Udinese deplasmanında kazaya izin vermeyecektir.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

 Misli’den günün süper tercihleri