Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Trabzonspor - Alanyaspor: Maç Sonucu 1 (1.45 yerine 1.49)                                   

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Süper Lig karşılaşması Trabzonspor - Alanyaspor mücadelesinde Misli yazarı Safa Can Konuksever, Trabzonspor’un kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Trabzon-Alanya maçları son yıllarda hep bol gollü karşılaşmalara sahne oldu. Bordo-Mavililer, 7 ay sonra geri gelen Abdullah Avcı yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkacak. Bu tip hoca değişiklikleri her zaman ekstra motivasyon sağlar. Trabzonspor'un hocalardan bağımsız iç sahadaki kazanma alışkanlığını da hesaba katarsak, bu maçtan galibiyetle ayrılmaları hiç sürpriz olmaz. Mendy'nin cezası bitti dönüyor. Bakasetas sakat. Trezeguet, Onuachu ikilisi yetişecek.

Fatih Karagümrük - Adana Demirspor: Maç Sonucu 2 (1.77 yerine 1.82)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Süper Lig karşılaşması Fatih Karagümrük - Adana Demirspor mücadelesinde Misli yazarı Esat Soydabircan, konuk ekip galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Esat Soydabircan’ın Yorumu

Adana Demirspor ligin en keyif veren takımlarından biri. Karagümrük'te ise son iki sezondaki hoca etkisini göremedik henüz. Alparslan Erdem'in işi her hafta zorlaşıyor. Konuk ekipte Badou Ndiaye dışında eksik yok. Karagümrük'te ise Lasagna tek eksik. Form grafiği çok yüksek olan Adana Demirspor'un galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum.

Tottenham - Fulham: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.31)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İngiltere Premier Lig karşılaşması Tottenham - Fulham mücadelesinde Misli yazarı Barış Keklik, tercihini ev sahibinden yana kullanıyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Milli araya namağlup giren iki takımdan biri olan Tottenham, son maçlarında galibiyete çok rahat ulaşmış olmasa da bir şekilde sonuç odaklı oynayıp puan alabiliyor. Ange Postecoglou yönetiminde oyuncuların öz güvenlerinin çok daha arttığı da bir gerçek. Bissouma'nın kart cezalısı olması onların elini özellikle savunma konusunda zayıflatacaktır ama hücum oyuncularının formda oluşu ve kötü giden Fulham'ın Diop gibi savunma hattında önemli bir eksiği olması onları daha da güçlendiriyor. Bu maçtan sonra Crystal Palace deplasmanı ve Chelsea maçına galibiyet için çıkacaklar. Bu nedenle Tottenham'ın kısmen daha kolay olan bu maçta taraftarlarının önünde üç puanı alacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Fiorentina – Empoli: Maç Sonucu 1 (1.23 yerine 1.26)                                                     

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan İtalya Serie A karşılaşması Fiorentina - Empoli mücadelesinde Misli editörü Sezer Kenar, Fiorentina’nın 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Sezona oldukça iyi başlayan Fiorentina, son olarak Napoli deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Ligin en golcü takımlarından biri konumundalar. Nicolas Gonzalez golleriyle takımı sırtlıyor. Empoli için ise iyi şeyler söylemek zor. 8 maç sonunda sadece 1 gol atabildiler ve deplasmanda 3 maçta gol atamayıp 12 gol yediler. Formda Fiorentina karşısında işleri zor. Mor menekşeler kazanır.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Misliden günün süper tercihleri