Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’den günün süper tercihleri

Misli’den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli’den günün süper tercihleri

İspanya - İskoçya: İlk Yarı 1.5 Üst

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan EURO 2024 Elemeleri karşılaşması İspanya - İskoçya mücadelesinde Misli editörü Sezer Kenar, ilk yarıda en az 2 gol çıkabileceğini düşünüyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

İspanya gruptaki son 2 maçında tam 13 gol buldu. Bir maç eksikleri olmasına rağmen ilk 2’de yer alıyorlar yine de Norveç’in takibindeler. İskoçya ise grupta henüz hata yapmadı, 5’te 5 ile lider durumdalar. İlk maçta İspanya’yı 2-0 yenmeyi başarmışlardı. Ancak İspanya deplasmanında bunu tekrar başarmaları kolay olmayacak. İspanya ilk maçta %75 topla oynamıştı ancak sonuca gidememişti. Formda Morata ve arkadaşlarının puana da daha çok ihtiyaçları varken sahalarında kazanacağını düşünüyorum. Mücadelenin de hızlı başlamasını bekliyorum. Süper oran farkıyla iyi orandan ilk yarı 1.5 üst de denenebilir.

Letonya - Ermenistan: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan EURO 2024 Elemeleri karşılaşması Letonya - Ermenistan mücadelesinde Misli yazarı Esat Soydabircan, konuk ekip galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Esat Soydabircan’ın Yorumu

Ermenistan gruptaki son iki maçını kazanamadı. Bize karşı beraberlik aldıktan sonra Hırvatistan’a boyun eğdiler. Yine de Letonya’dan daha kuvvetli ve kompakt bir takım olduklarını söylemek mümkün. Kazanıp bizim Hırvatlar’a takılmamızı bekleyecekler. Aramızda sadece 3 puan var. Letonya ise gruptaki tüm maçlarını kaybetti. Fizik güçleri dışında bir şeyleri yok. Averaj takımı konumundalar. Ermenistan’ın deplasmanda 3 puana uzanması şaşırtmaz.

Belarus - Romanya: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan EURO 2024 Elemeleri karşılaşması Belarus - Romanya mücadelesinde Misli yazarı Barış Keklik, tercihini Romanya’dan yana kullanıyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Grupta sadece Kosova karşısında galibiyet alabilen Belarus, zayıf kadrosunun yanı sıra gruplarda matematiksel olarak pek de şanslarının devam ettiklerini söyleyemeyiz. Karşılarında ise gruplarda mağlup olmayan bir Romanya var. Ioardanescu, oldukça iyi bir iş çıkarırken Mihaila, Alibec ve Stancu'da oldukça iyi bir performans sergiliyor. Ülkemizden tanıdığımız Morutan'da 3 asistle mükemmel bir grup aşaması geçiriyor. Grup lideri İsviçre'nin oynayacağı İsrail maçının ertelenmesi nedeniyle Romanya bu maçı kazandığı takdirde lider olacak. Bu şansı tepmek istemeyeceklerdir. Bu nedenle Romanya galibiyeti oldukça olası.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misli’den günün süper tercihleri