Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Alanyaspor - Galatasaray: Maç Sonucu 2 (1.33 yerine 1.35)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Alanyaspor – Galatasaray karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, deplasman ekibinin sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Galatasaray, şampiyonluk yolunda en zorlu sınavlarından birine çıkıyor. Fatih Tekke’nin ekibi Alanyaspor arka arkaya 4 kez kazanmayı başardı ayrıca 7 maçtır da kaybetmiyor. Galatasaray’a zorluk çıkaracaklardır ancak Galatasaray da bu deplasmanda genelde kazanıyor ve gollü galibiyetler alıyor. Alanyaspor’un da gol bulması beni şaşırtmaz. Galatasaray’ın kritik virajda hata yapmayacağını düşünüyorum. Önceliğim konuk ekip. Ancak karşılıklı gol var veya 2.5 üst gibi seçenekler de denenebilir. Galatasaray galibiyeti + 2.5 üst de güzel duruyor.

Chelsea - Everton: Maç Sonucu 1 (1.51 yerine 1.54)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Chelsea – Everton karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Mauricio Pochettino yönetimindeki Chelsea, sezonun geneline baktığımızda en iyi dönemlerini yaşıyor gibi gözüküyor. Genel takım savunması ve bireysel hatalar konusunda hâlâ büyük eksiklikleri var ancak Palmer başta olmak üzere birçok oyuncu hücum katkısını arttırdı. Skor istatistiklerine yansımayan ancak hücum oyununu çok geliştiren oyuncuları da var. Everton ise geçtiğimiz hafta ligde 14 hafta aradan sonra galibiyet aldı. Burnley karşısında bile çok zorlandılar. Chelsea, taraftarı önünde galibiyete gider.

Grenoble - Angers: Maç Sonucu 2 (2.30 yerine 2.34)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Grenoble – Angers karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın tahmini deplasman ekibinin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Ev sahibi Grenoble son 8 maçta sadece bir puan alabildi. Tchapchet, Perez, Sbai'nin sakatlık sorunları var. Rigo ve Sanyang ise cezalı. Ocak ayından beri istikrarsız bir görüntü çizen Angers ise Saint Etienne'nin mağlubiyeti sonrasında yeniden ikinci sıraya yerleşebilir. Konuk ekipte Courcoul, Lopy ve Ferhat sakat. Rao-Lisoa ise cezalı. Eksiklere rağmen Angers'in kazanmaya daha yakın olduğunu düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün şampiyon tercihleri