Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Liverpool – Southampton FC: Maç Sonucu 1 (1.35 yerine 1.37)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Liverpool – Southampton FC karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Liverpool’un sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Liverpool 120 dakikalık maçta pazar günü Chelsea’yi yenerek Lig Kupası’nı müzesine götürdü ve FA Cup’I da kazanmak istiyorlar. Bu maçta sakatlanan Gravenberch en az 1 ay yok. Salah, Nunez, Szoboszlai ve Endo’nun durumu maç saatinde netleşecek. Sakatlar listesinin diğer elemanları kaleci Alisson, TAA, Curtis Jones, Thiago, Jota gibi isimler bu maçta da yok. Liverpool bu tip maçları bir şekilde kazanıyor bu sene. Southampton her ne kadar Championship’in en güçlü ekiplerinden biri de olsa Anfield deplasmanında çok varlık göstereceklerini düşünmüyorum. Hafta sonu iç sahada Millwall’a kaybettiler ve Premier Lig’e yükselme yarışı iyice kızıştı. Leeds United’ı yakalamaya çalışacaklar artık Ipswich Town’la birlikte. Odak noktaları lig. Kupa ikinci planda. Liverpool bir yolunu bulur bu maçı da normal sürede kazanır.

Haberin Devamı

Sassuolo – Napoli: Karşılıklı Gol Var (1.51 yerine 1.54)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Sassuolo – Napoli karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Sassuolo ve Napoli, ertelenen Serie A maçında Mapei Stadyumu – Citta del Tricolore’de karşı karşıya geliyor. Sassuolo, altı maçlık kazanamama serisine bir son vermek istiyor ancak son Empoli yenilgisindeki görüntü ile Sassuolo’nun toparlanma umutları çok az görünüyor. Domenico Berardi sakatlığı nedeniyle kenarda kalmaya devam edecek. Martin Erlic de başlama vuruşundan önce değerlendirilecek. Napoli, Cagliari ile 1-1 berabere kalarak iki puan kaybetti. Napoli, galibiyet serisine geri dönmek istiyor ve Sassuolo’nun zayıf savunmasından faydalanacaklarını tahmin ediyorum. Deplasman ekibinde dikkat edilmesi gereken bir isim, Afrika Uluslar Kupası'na katılmasının ardından golcülüğünü bulmaya hevesli olan Victor Osimhen olacak. Konuk ekip için iyi haber ise savunma oyuncusu Giovanni Di Lorenzo’nun cezadan dönmesi. Taraf bahsinde Berardi’siz Sassuolo’yu avlamak isteyen Napoli, bir adım önde. Sassuolo’nun iç sahada oynadığı son 5 maçın 4’ünde karşılıklı goller izledik. Bu serinin kazanma arzusunda olan Napoli karşısında devam etmesini bekliyorum ve öncelikli olarak karşılıklı gol var bahsini öneriyorum.

Haberin Devamı

Panathinaikos – Aris: Karşılıklı Gol Var (1.87 yerine 1.90)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Panathinaikos – Aris karşılaşmasında Misli yazarı Faruk Nergiz, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Faruk Nergiz’in Yorumu

Panathinaikos derbileri ve büyük maçları geçti ama zayıf rakipler karşısında puan bıraktı. Lamia’dan sonra Kifisia’ya puan kaybetmenin özrü olmaz. Schenkeveld’in kırmızısının hemen üstüne yenen gol moralleri bozdu ve geri dönemediler. Cezası biten Bernard oynayabilecek ve Bakasetas’ın formsuzluğunda takımın ileri uçta organizatörü olacak. Diğer taraftan santrforlardaki gol kaçırma sıkıntısı da sürüyor. Aris’te ise tam tersine Moron çok formda ve yeni transfer Ansarifard da erkenden golle tanıştı. Zaten AEK'dan nasıl bir bitirici olduğunu hatırlıyoruz. Kısacası ev sahibinin işi kolay olmayacak. Ağlar karşılıklı havalanır diyorum.

Haberin Devamı

Chelsea – Leeds United: Maç Sonucu 1 (1.33 yerine 1.35)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Chelsea – Leeds United karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Chelsea’nin sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Leeds United Championship’in en formda takımı. 12 maçtır kaybetmiyor. Ligde son 9 maçını kazandı. Hafta sonu da lider Leicester City’yi yendi ve moral olarak da zirvede. Ancak onların da önünde konsantre olmaları gereken bir Championship zirve yarışı var. Ben Daniel Farke’nin önündeki 6 günde oynayacağı 3 Championship maçını da düşünerek rotasyon yapacağını tahmin ediyorum. Chelsea için de FA Cup son umut. Hafta sonu 120 dakikalık finalde Liverpool’a kaybeden takımda moraller yerlerde. Pochettino’nun üzerindeki baskı daha da arttı. İç sahada olası bir Leeds United mağlubiyetinin sonuçları ağır olur. Nkunku da sakatlandı ve 1 ay yok. Ben Chelsea’nin Leeds United önünde favori olduğu maçı kazanacağını düşünüyorum saha avantajıyla.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Misliden günün şampiyon tercihleri