Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

AS Roma – Torino: Maç Sonucu 1 (1.74 yerine 1.77)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan AS Roma – Torino karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, AS Roma’nın sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Stadio Benito Stirpe'de Frosinone'yi 3-0'la geçen Roma, "Ebedi Şehir "de Torino'yla karşılaştığında taraftarlarına kutlama yapmak için bir sebep daha vermeye çalışacak. Son olarak Feyenoord karşısında gelen tur, başkent ekibinin moralini arttırdı. Daniele De Rossi takımın başına geçtiğinden beri Romalılar her geçen hafta ilerleme kaydediyor ve Stadio Olimpico'da Torino’yu yenebilecek güce sahipler. Forvet Tammy Abraham uzun süreli sakatlığı nedeniyle kenarda bekliyor ancak ev sahibi takımda tek eksik o olacak. Deplasman ekibi hafta sonu kendi taraftarları önünde Lecce'ye karşı 2-0'lık rutin bir galibiyet elde etti. Perşembe gecesi Lazio karşısındaki mağlubiyet, motivasyonlarını kırabilir. Torino, Roma karşısında Perr Schuurs, Ricardo Rodriguez ve Alessandro Buongiorno'dan yoksun olacak. Formda ve öz güvenli Roma, Torino karşısında kazanmaya yakın olan taraf.

Haberin Devamı

Kopenhag – Nordsjaelland: Karşılıklı Gol Var (1.49 yerine 1.51)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Kopenhag – Nordsjaellannd karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Ağış karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Ligin son şampiyonu Kopenhag ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptılar. Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Silkeborg karşısında etkili bir futbolla mücadeleyi 3-0 kazanarak çok önemli bir galibiyet elde etti. Normal sezonun son 4 haftasına giren ev sahibi ekip şampiyonluk grubunda liderlik için şansını devam ettirebilmek adına taraftarı önünde kazanmak isteyeceklerdir. Nordsjaelland ise ligde liderlik hedefini sürdürmeye devam ediyor. Lider Brondby ekibiyle 10 puanlık farkı kapatabilmeleri adına kaybetme lüksleri bulunmayan konuk ekip son karşılaştığı Lyngby karşısında defans hataları yapmasına rağmen tecrübeli kadrosuyla sahadan 3-2 kazanmasını bildi. Takım olarak hücum yönü yüksek bir oyunla başlamalarını bekliyorum. Bu karşılaşmada hedefleri doğrultusunda kaybetme lüksü bulunmayan iki ekip tempo gücü yüksek bir futbolla karşılıklı goller bulacaktır.

Haberin Devamı

West Ham – Brentfrod : Karşılıklı Gol Var (1.43 yerine 1.45)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı sohbet” seçeneği bulunan West Ham – Brentford karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

8 maçtır kazanamayan ev sahibi, Toney’in dönmesiyle kıpırdanan Brentford’ı konuk edecek. Brentford TD David Moyes’ın Premier Lig kariyerinde yenemediği tek takım. Ligdeki son 5 maçı da konuk ekip kazandı. Brentford’da Mbuemo dışında önemli bir eksik yok. West Ham’da Kalvin Phillips cezalı. Paqueta’nın bu maça yetişme şansı var. Brentford da son 5 maçta 1 kez kazandı ligde. Ev sahibi bir adım önde. İki ekibin de gol bulacağını düşünüyorum bu maçta. Tercihim KG var yönünde.

Haberin Devamı

Girona – Vallecano: Karşılıklı Gol Var (1.58 yerine 1.61)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Girona - Vallecano karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Girona’da üst üste gelen kötü sonuçlar takımda moralleri bozdu. İç sahada Sociedad ile berabere kaldıktan sonra deplasmanda önce Real Madrid sonra ise A.Bilbao’ya kaybettiler. Yine de zorlu Bilbao deplasmanında oynadıkları oyunu beğendim. Takım hırslı bir görüntü çizdi. Vallecano ise Real Madrid’ten aldığı 1 puanla moral buldu. Arka arkaya gelen puan kayıplarıyla alt sıralara yaklaşmışlardı. Vallecano dış sahada sürpriz yapabilen bir ekip olsa da ben Girona’nın artık bir reaksiyon göstermesini bekliyorum. Bilbao deplasmanında oynadıkları oyunu sergilerlerse kazanacaklardır. İyi iç saha performansları da güven veriyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Misliden günün şampiyon tercihleri