Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Adana Demirspor - Kasımpaşa: Karşılıklı Gol Var (1.30 yerine 1.32)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Adana Demirspor - Kasımpaşa karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Adana Demirspor, kötü gidişatını devam ettiriyor. Birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Adana Demirspor, ligde yedi maçtır kazanamıyor ve son iki maçından mağlubiyetle ayrıldı. Kötü gidişatını sonlandırmak isteyen Adana Demirspor, son haftaların formda ekibi olan Kasımpaşa'yı konuk edecek. Kasımpaşa da ligdeki son iki maçını kazanarak üst sıralara yaklaştı. Son dönemde gollü mücadeleler izleten Kasımpaşa'nın, ligdeki son sekiz maçında 2.5 gol barajı aşıldı. Bu mücadeleyi de gollü geçmeye aday olarak görüyorum.

Çorum FK - Ümraniyespor:
Karşılıklı Gol Var (1.56 yerine 1.59)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Çorum FK – Ümraniyespor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini filelerin karşılıklı şekilde sarsılacağı yönünde.

Safa Can Konuksever’in Yorumu

Haberin Devamı

Çorum FK, play-off için evinde kazanmak istiyor. Ümraniyespor ise galip gelmesi halinde alt taraftan uzaklaşma yolunda dev bir adım atacak. Mevcut form durumlarına bakınca ev sahibi daha önde gözüküyor. Çorum, tam 9 haftadır kaybetmedi; bu süreçte 6 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Ümraniye ise son 4 maçını kazanamadı. İstanbul ekibi defansif anlamda biraz sıkıntılı gidişat çiziyor. Bu durum KG Var bahsini ortaya çıkartabilir. Ümraniyespor'un kazanamasa bile mutlaka gol bulmasını bekliyorum.

Cadiz – Real Betis: Maç Sonucu 1 (2.58 yerine 2.63)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Cadiz – Real Betis karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, ev sahibi ekibin karşılaşmayı kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Cadiz, ligde 5 aydır kazanamıyor, 3 maçtır üst üste gol atamıyor. Son Villarreal deplasmanında tamamen savunmayla ayakta kaldılar. Betis ise tam aksine aradan sonra iyi döndü. Avrupa hedefleri için gaza bastılar. Barcelona maçının son 5 dakikasını daha dikkatli olsalar belki klasmandalardı. Hücumda da son maçlarda ekliyorlar, üsteli bu kez Isco yok. Yeni transfer Bakambu kupada. Bir diğer yeni santrforları Avila'nın oynama durumu da şüpheli. La Liga'da bu haftanın sürprizi olarak Cadiz'in kazanmasını bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün şampiyon tercihleri