Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’de “Şampiyon Oranlar” ile kazancını katladı, 75 bin 466 TL kazandı!

Misli’de “Şampiyon Oranlar” ile kazancını katladı, 75 bin 466 TL kazandı!

Misli üyeleri “Şampiyon Oranlar” ile daha fazla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, dün oynanan UEFA Konferans Ligi maçları ve Serie A karşılaşmasından oluşturduğu 4 maçlık kuponunda yüksek oranlı tercihlere yer verdi. “Şampiyon Oran” farkı ile maçlara normalin üzerinde oranlarla oynayan Misli üyesi, daha fazla kazanç elde etme şansını yakaladı. Aynı zamanda üye, kuponunu Misli Arena’da diğer üyelerle de paylaştı.

Misli’de “Şampiyon Oranlar” ile kazancını katladı, 75 bin 466 TL kazandı!

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Lazio, zorlu virajda hata yapmadı

İtalya Serie A’da Avrupa hedefi bulunan iki ekibin maçında Torino sahasında Lazio’yu ağırladı. Bu maçta konuk ekibe güven Misli üyesi, Lazio galibiyetine “Şampiyon Oran” farkı ile 2.61 yerine 2.66 orandan oynadı. İlk yarısı golsüz geçen mücadelede Lazio, 50 ve 56. dakikalarda bulduğu gollerle deplasmanda 2-0 öne geçti. 79’da kırmızı kart görerek 10 kişi kalsalar da maçı bu skorla kazanmasını bildiler ve 3 puanı aldılar.

Olympiacos, penaltı golüyle güldü

Olympiacos, sahasında 0-0 berabere kaldığı Ferencvaros ile Konferans Ligi rövanş karşılaşmasında Macaristan’da karşı karşıya geldi. Misli üyesi, Olympiacos’un tur şansını daha yüksek görerek konuk ekibe “Şampiyon Oran” farkı ile 2.78 yerine 2.83 orandan oynadı. Olympiacos, rakibine oranla daha fazla pozisyon bulan taraf oldu ve bu pozisyonlardan birinde penaltı kazandı. Topun başına geçen takımın golcülerinden Ayoub El Kaabi, hata yapmayarak 45. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Maçı da bu skorla götürmeyi başaran Olympiacos, sahadan galibiyetle ayrılarak turu cebine koydu.

Haberin Devamı

Union SG, Almanya deplasmanında zoru başardı

Eintracht Frankfurt, Konferans Ligi mücadelesinde 2-2’nin rövanşında sahasında Belçika Ligi ekiplerinden Union SG’yi ağırladı. E.Frankfurt’un favori olduğu maçta Belçika temsilcisinin yanında yer alan Misli üyesi, Union SG galibiyetine “Şampiyon Oran” farkı ile 3.15 yerine 3.21 orandan oynadı. Başa baş geçen mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Ancak konuk ekip ikinci yarının başında bulduğu golle öne geçmeyi başardı. Golün moraliyle oyunun içine iyice giren Union SG, skorun üstüne yatmadı ve 80. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Frankfurt, 87’de bulduğu golle umutlansa da tur için yeterli olmadı ve Union SG deplasmanda kazanarak turu kaptı.

Haberin Devamı

Molde maçıyla en yüksek oranını yakaladı

Konferans Ligi’nde Molde, sahasında kazandığı 3-2’lik maçın rövanşında Legia Varşova’ya konuk oldu. Legia Varşova saha avantajıyla maçın favorisi konumundaydı ancak Misli üyesi, rövanş maçında Molde’ye güvenerek konuk ekibe tercih yaptı. Norveç ekibine “Şampiyon Oran” farkı ile 3.28 yerine 3.34 orandan oynadı. Maç Molde adına beklenenden daha kolay geçti. İlk 20 dakikada 2 farkı yakalayan deplasman ekibi tur için büyük avantaj elde etti. 67. dakikada farkı iyice açan Molde, sonrasında rakibin ataklarını da savuşturarak 3 farklı kazandı ve üst tura yükselmeyi başardı.

Misli üyesi böylece 4 maçta 80.70 oran tutturarak “Şampiyon Oran” farkı ile 67 bin 385 TL yerine 75 bin 466 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Misli’de “Şampiyon Oranlar” ile kazancını katladı, 75 bin 466 TL kazandı