Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Paris Saint-Germain - Monaco: Maç Sonucu 1

Misli’de “Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Paris Saint-Germain - Monaco mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %35’i ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: İlk Yarı 1.5 Alt

12. haftayı lider tamamlayan PSG, son 7 resmi maçında 6 galibiyetle formda bir dönemden geçiyorken milli araya girdi. Monaco da PSG'nin sadece 3 puan gerisinde zirve yarışını sürdürüyor. Le Havre deplasmanında 0-0'la yarışta yara aldılar. Gerçi rakibin 90'da penaltı kaçırdığı düşünülürse 1 puan kazandılar da diyebiliriz! PSG'yi iyi savunma yaparak durdurmaya çalışacaklar. Milli ara dönüşü iki takımın da maça temkinli başlamasını bekliyorum. 'İlk yarı 1.5 altı' ideal duruyor.

Köln – Bayern Münih: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Köln – Bayern Münih mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü deplasman ekibinin sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu 2

Milli ara öncesi Heidenheim karşısında sahadan 4-2 galibiyetle ayrılan Bayern Münih, hafta arası Şampiyonlar Ligi grubunda, evinde konuk ettikleri temsilcimiz Galatasaray'ı 2-1 yenerek grup lideri olarak bitirmeyi garantiledi. Ligde liderlik için şansını devam ettiren konuk ekip tecrübeli golcü Harry Kane önderliğinde çıkışlarına devam ediyor. Ligde oynadığı 11 maçta 17 gol atan İngiliz yıldız takıma büyük katkı sağlıyor. Köln ise son 2 maçta denk güçteki rakipleriyle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılıyor. Fakat kadro yapıları itibariyle taraftarının önünde çıkacakları bu karşılaşmada işleri kolay olmayacak. Bayer Leverkusen ekibiyle liderlik için kıyasıya yarış içinde olan Bayern Münih baskılı bir futbolla başlayarak ilk yarıyı önde bitirecektir.

Anadolu Efes - Partizan : Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Anadolu Efes - Partizan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %12’si tercihini temsilcimizden yana kullanıyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Fatih Saboviç’in Tercihi: 7.5 Handikaplı Maç Sonucu 2

'Usta' ile 'Çırak' yine karşı karşıya... Fenerbahçe Beko'da dillere desten 7 sezonu birlikte geçirip sayısız başarıya imza atan koç Erdem Can ile maestro Zeljko Obradovic, bu defa Anadolu Efes ile Partizan'ın başındaki görevlerinde kozlarını paylaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki mücadele öncesi Partizan cephesi, 9 Kasım'da Fenerbahçe'yi 85-84 yendikten sonra Igokea ve Bayern Münih'e kaybetti. 17 Kasım'da Alba Berlin'i 89-74'le deviren Partizan, son olarak ABA Ligi'nde KK Cedevita Olimpija'ya 95-91'le yenildi. Anadolu Efes ise son 6 resmi maçında 5 galibiyet aldı, yalnızca deplasmanda Milano'ya 92-76 yenildi. Clyburn, Thompson ve Shane Larkin'in vites artırması takımı hep ileri atıyor. Partizan karşısında favori Anadolu Efes, ancak Sırp ekibi de kaybetse dahi yüksek bir farka izin vermeyebilir. Tercihim maç sonu handikaplı 2 olacak.

Haberin Devamı

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları