Gazete Vatan Logo
İddaa Misli.com’da sürprizi denedi, sistemle tam 95.684 lira kazandı!

Misli.com’da sürprizi denedi, sistemle tam 95.684 lira kazandı!

Misli.com’da bir üye 7 maçlık bol sürprizi ve iyi bir analizi içeren kupon yaptı ve 95.684 lira kazandı. Kuponda 7 maçın 6’sını bilerek sistem üzerinden 95.684 lira kazandı. Detayları paylaşıyoruz…

Misli.com’da sürprizi denedi, sistemle tam 95.684 lira kazandı!

Misli.com’un kupon paylaşma platformu Misli Arena’da bir üye Pazar gününe damga vurdu. Yalnızca maç önü aldığı inanılmaz bahislerle Misli Arena’da en çok dikkat çeken kuponlardan birine imza attı.

İNANILMAZ KUPONUN SERÜVENİ…
Üye Pazar gecesi Yeni Zelanda Bölgesel Lig ile başlayan heyecanda Monaco-Angers karşılaşmasının ilk yarısının beklediğinden daha az gollü geçmesi sebebiyle umudunu yitirmişti. Bundesliga’da oynanan Schalke 04 – Freiburg ve Süper Lig’de oynanan Beşiktaş – Ümraniyespor karşılaşmalarının tahminleri doğrultusunda tam isabet gerçekleşmesi ve sistem oynamasının da etkisiyle 95.684 liranın sahibi oldu.

Daha yüksek kazançların, daha yüksek oranların adresi Misli.com. Sende Misli.com’a giriş yap, Misli Arena’ya tıkla, Süper Oran’a sahip karşılaşmalarla daha yüksek oranlarla kuponunu yap ve kazancına kazanç kat.

Misli.com’da sürprizi denedi, sistemle tam 95.684 lira kazandı