Gazete Vatan Logo
İddaa Misli.com’a Gelen Kazanıyor!

Misli.com’a Gelen Kazanıyor!

3 maça birbirinde farklı tahminler yaptı, tam 146 katı kazandı. NBA Finali’nde tam 10.65 oran yakalanan müthiş kupon

Misli.com’a Gelen Kazanıyor!

Bir Misli.com kullanıcısı pazartesi günü oynanan karşılaşmalardan oluşturduğu 3 maçlık İddaa kuponuyla tam 146 katı tutturarak 300 TL’ye 39 bin 717 TL kazandı.

Misli.com, tüm sezonda olduğu gibi yine en yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor…

Misli.com üyelerinin kuponlar paylaştığı ve maçlar hakkında fikir alışverişinde bulunduğu bir platform olan Misli Arena’da, bir Misli.com kullanıcısı 3 maçtan oluşan bir kupon paylaştı.

Kullanıcı, Şili Primera B Ligi’nde oynanan CD Santa Cruz – Temuco Sadp karşılaşmasının ikinci yarısını konuk ekibin kazanacağına dair tahminde bulundu. İlk yarı yenik duruma düşen konuk ekip, ikinci yarıda bulduğu golle skoru 1-1’e getirdi. Maç bu skorla sona erdi ve Temuco Sadp ikinci yarıyı kazanmış oldu. CONCACAF Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelen Los Angeles FC – Club Leon maçında Club Leon’un kazanacağına dair tahmin yapan kullanıcı, Meksika temsilcisinin 20. dakikada bulduğu tek golle şampiyon olmasıyla ikinci maçını da bilmiş oldu. Misli.com kullanıcısı Denver Nuggets – Miami Heat arasında oynanan NBA Final serisi 2. maçı için ise ilk yarıyı ev sahibi Denver Nuggets’ın kazanacağına maçın sonunda ise konuk ekip Miami Heat’ın galip geleceğine dair bir tahminde bulundu. İlk yarıyı 57-51 önde kapatan maçın favorisi Denver, ikinci yarıda Miami’nin dönüşüne engel olamayınca maçı 108-111 kaybetti. Bu maça ilk yarı 1 / ikinci yarı 2 oynayan üye 10.65 oran tutturdu. 3 maçı da doğru bilen kullanıcı hem kazandı hem de kendisini takip eden diğer üyelere kazandırdı.

Haberin Devamı

Toplamda 146 oranlı kuponu tutturan kullanıcı, 300 TL’ye 39 bin 717 TL kazandı. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Misli misli oynadı, misli misli kazandı!

İşte o kupon…

 

Misli.com’a Gelen Kazanıyor