Gazete Vatan Logo
İddaa Misli.com Kazandırmaya Devam Ediyor!

Misli.com Kazandırmaya Devam Ediyor!

4 maça sadece ilk yarılar için tahmin yaptı, tam 212.20 katı kazandı. 45+1’de gelen golle kazanan müthiş kupon…

Misli.com Kazandırmaya Devam Ediyor!

Bir Misli.com kullanıcısı dün oynanan karşılaşmalardan oluşturduğu 4 maçlık İddaa kuponuyla tam 212.20 katı tutturarak 286 TL’ye 53 bin 228 TL kazandı.

Misli.com'a üye olan kazanıyor, Misli.com kazandırmaya devam ediyor…

Misli.com üyelerinin kuponlar paylaştığı ve maçlar hakkında fikir alışverişinde bulunduğu bir platform olan Misli Arena’da, bir Misli.com kullanıcısı 4 maçtan oluşan bir kupon paylaştı.

Kullanıcı, oynadığı 4 maçta da ilk yarıda iki takımın da gol atmasına yönelik bir seçenek olan “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” seçeneğini tercih etti. Radomiak Radom - Widzew Lodz karşılaşmasında 7. dakikada skorun 1-1’e gelmesiyle doğru tahmin yapan üye, West Ham – Leeds maçında ise Declan Rice’ın 32. dakikadaki golüyle 2’de 2 yaptı. Ümraniyespor – Ankaragücü maçında Umut Nayir’in 26. dakikadaki golüyle tahminini tutturan kullanıcı, Honved - Mezokovesd-Zsory karşılaşmasında ise 45+1’de gelen golle skorun 1-1 olmasıyla birlikte hem kazandı hem de kendisini takip eden diğer üyelere kazandırdı.

Haberin Devamı

212.20 oranlı kuponu tutturan kullanıcı, 286 TL’ye 53 bin 228 TL kazandı. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Misli misli oynadı, misli misli kazandı!

İşte o kupon…

Misli.com Kazandırmaya Devam Ediyor