Gazete Vatan Logo
İddaa Milli ara sonrası heyecan Misli’de kaldığı yerden devam ediyor! Süper Oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası…

Milli ara sonrası heyecan Misli’de kaldığı yerden devam ediyor! Süper Oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası…

EURO 2024 Elemeleri’nde son hafta maçları oynandı ve Milli Takımımız da dahil olmak üzere 14 Haziran – 14 Temmuz arasında düzenlenecek olan turnuvaya katılacak 21 takım belli oldu. Kalan 3 takım ise mart ayında oynanacak Play-off maçları sonrası belli olacak. Milli aranın sona ermesiyle liglerde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig, Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga ve Ligue 1’de birbirinden keyifli maçlar hafta sonunda futbolseverleri bekliyor.

Milli ara sonrası heyecan Misli’de kaldığı yerden devam ediyor! Süper Oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası…

Siz de hemen Misli’ye üye olarak liglerin geri döndüğü haftada maçların coşkusunu Süper Oranlarla yaşayın... Misli’nin üyelerine sunduğu daha yüksek oranlarla daha fazla kazanın!

Süper Lig’de ilk düdük yarın çalacak…

Süper Lig’in 13. haftasının açılış maçında 13:30’da İstanbulspor ile Hatayspor karşı karşıya gelecek. 16:00’da oynanacak Konyaspor – Kasımpaşa ve Gaziantep – Ankaragücü maçları sonrasında günün son maçı ise saat 19:00’da Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanacak.

Pazar günü heyecan 4 maç ile devam edecek…

Pazar gününün ilk maçında saat 13:30’da Kayserispor ile Adana Demirspor kozlarını paylaşacak. 16:00’da yine iki maç oynanacak. Samsunspor sahasında Beşiktaş’ı konuk edecekken; Antalyaspor ise sahasında Rizespor ile karşılaşacak. Günün son mücadelesi ise Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasında saat 19:00’da olacak.

13. hafta, pazartesi günü oynanacak 2 maçla son bulacak…

Süper Lig’de haftanın son 2 maçı aynı saatte oynanacak. Saat 20:00’de Sivasspor – Trabzonspor ve Başakşehir – Pendikspor karşılaşmaları oynanacak. Sadece Misli’de bulunan “Canlı Sohbet” özelliğiyle bu hafta da Misli üyeleri Süper Lig karşılaşmaları başta olmak üzere pek çok önemli mücadeleyi bir araya gelerek değerlendirme şansını yakalayacak.

Haberin Devamı

Avrupa’da dev maçlar bizleri bekliyor!

Bu hafta sonu Avrupa’da da oldukça dikkat çekici maçlar oynanacak. Ligue 1’de haftanın en önemli mücadelesi olan Paris Saint Germain – Monaco mücadelesi bugün saat 23:00’te başlayacak.

Premier Lig’de yarın saat 15:30’da Manchester City – Liverpool karşılaşması oynanacak. Saat 18:00’de ise Newcastle United ile Chelsea karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak Tottenham – Aston Villa maçı da sonucu merakla beklenen karşılaşmalardan.

Serie A’da yarın saat 20:00’de Atalanta – Napoli, 22:45’te de Milan – Fiorentina maçları oynanacak. Pazar günü saat 22:45’te ise Juventus ile Inter kozlarını paylaşacak.

La Liga’da Barcelona yarın saat 16:00’da ligin formda ekiplerinden Vallecano ile deplasmanda oynayacak. Pazar günü saat 18:15’te Real Sociedad ile Sevilla arasında zorlu bir maç oynanacak. Ayrıca lider Girona ile Athletic Bilbao arasında pazartesi günü saat 23:00’te oynanacak karşılaşma da oldukça dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Bundesliga’da özellikle yarın birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak. 17:30’da Wolfsburg – Leipzig karşılaşacak. Yine aynı saatte lider Bayer Leverkusen, Werder Bremen’e konuk olacak. 20:30’da ise Eintracht Frankfurt, Stuttgart ile karşı karşıya gelecek.

La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 ve çok daha fazlası Misli’de canlı!

Misli, Avrupa’nın en iyi ligleri başta olmak üzere pek çok ligi canlı yayınlarla üyelerine sunuyor. Ayrıca Misli üyeleri; Türkiye Basketbol Süper Ligi, NBA, Euroleague ile diğer basketbol liglerini, voleybol ve tenis karşılaşmalarını da Misli’den canlı yayınlarla takip edebiliyor.

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Milli ara sonrası heyecan Misli’de kaldığı yerden devam ediyor Süper Oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası…